"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 11. März 2010

20 hónap

Most csak gyorsan teszek fel pár képet a kis-nagy 20 hónapos fiunkról :)

Anyaaaaaa, de én nem ezt akartam!!!Na csak hogy rájöttél, telefonálni szeretnék apának :)Igen, figyelek :)Jó, akkor reggel találkozunk :))Marcel-arcok :)
(imádom, ahogy játszik az arcával, grimaszol, mosolyog, ahogy néz azokkal az óriási szemeivel, mindent ki tud fejezni velük :)G jön hazafelé, kivételesen autóval, szegény elindult 2kor Bernből, de St. Gallennél két órát állt egy stauban baleset miatt, így majd csak valamikor éjszaka ér haza. Most valahol Salzburg környékén autózik a hóesésben..
De hétfőig marad és ez nagyon jó :)))))

Kommentare:

mogyimokus hat gesagt…

Nagyon szép hosszú hétvégét Nektek hármasban! És gyors ügyintézést a munkaügyi hivatalban! Tényleg tündériek Marcel arckifejezései, és az, hogy milyen jól elkapod őket!

Csilli hat gesagt…

Hamarosan szülinap:)) Boldog hófordulót a nagyszemű kisfiadnak, és kellemes hétvégét nektek:)

khase hat gesagt…

Köszi szepen, Nektek is jo 7veget! Hat fotozni egyre nehezebb, egyreszt nem ül meg szinte egy masodpercre sem, folyton mozgasban van, igy szinte minden foto homalyos, masreszt meg neha kifejezetten nem birja, ha fotozom, es ezt ki is mutatja. Megvan mar most a sajat akarata :) az a legjobb, ha valaki mas szorakoztatja, akkor azert neha el lehet kapni egy-ket jo pillanatot :)