"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 14. März 2010

Szerencsétlen nap

Pedig nem is péntek 13 volt ma, de nem igazán úgy alakult a napunk, mint ahogy elképzeltük.

Mivel Marcel meg egy kicsit köhög, gondoltuk, nem pancsolni megyünk, pedig eredetileg az volt tervben. Így kinéztem a neten a gyerekmúzeumot , nagyon jónak tűnt, korosztályának való, tele érdekes, izgalmas, látványos dolgokkal. 10re értünk oda, mikor jegyet szerettem volna venni, közölték, hogy foglalni kellett volna, mert már nincs hely :(
Mérgesek voltunk, mert egyrészt ki gondolta volna, hogy egy múzeum betelik, másrészt a honlapjukon az volt, hogy csak csoportoknak kell előre helyet foglalni.

Így hazaautóztunk, de legalább emberi időben tudtunk ebédelni :)

Délután a Pratert céloztuk meg, ez egy hatalmas park, lehet rohangálni, rengeteg a játszótér, jó a levegő, igazi kis vasárnapi kirándulós hely.
Mikor az autóból kiszálltunk, már éreztük, hogy ez megint nem volt a legjobb választás, hiába öltöztünk fel, mint az eszkimók, jeges hideg viharos szél fújt, borzasztó idő volt :(

Azért egy órát kínoztuk magunkat, ha már egyszer ott voltunk, Marcelt zavarta legkevésbé a hideg, futkározott egy jót, de most már tényleg elég ebből az időből, TAVASZT AKAROK!!!!!!!!!

Nem is ragozom tovább, hisz szerintem mindenki így van most már ezzel, beszéljenek inkább a képek :)

Ebben az időben még a kutyákat sem engedik ki, menjünk hazaaaaa!!!Na jó, végül is be vagyok öltözve, nem fázom, akár maradhatunk is :)Hintázni még a legnagyobb hidegben is szeretek :)Anyával, szinte tavasziasan felöltözve :)))Azért a természet még nagyon alszik, de én már jó formában vagyok :)Azért nem volt olyan rossz nap, próbáltuk a legjobbat kihozni belőle, legalább együtt voltunk ma is, sokat játszottunk, beszélgettünk, annyira látszik Marcelen, hogy azt szereti, ha hármasban vagyunk :)

G holnap reggel Linzbe megy, aztán onnan délután Bernbe, hosszú napja lesz.

Kommentare:

Hugomum hat gesagt…

megertelek benneteket, mi is igy vagyunk vele. 30 centi ho esett ejszaka. grrrr
kitartast!

khase hat gesagt…

Azert allitolag 7vegere jobb lesz :))
Kar, hogy nem lehet a blogodhoz kommentelni :(
Szep napot es jo hoemberepitest :))))