"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 11. April 2010

21

A 21-es szám valódi szerencsehozó. A mesebeli hetes szám háromszorosa, többszörös sikert ígér, amire egyik elnevezése is utal: a Mágusok koronája.
A számmisztikus Cheiro ezt írja: az előmenetel, a tisztesség, a felemelkedés száma ez, a sikeré. A „mágusok koronáját” csak megfelelő beavatás és erőpróbák után nyerhetjük el.

Marcel ma 21 hónapos és bátran állíthatom, hogy sok beavatáson és erőpróbán vett már részt eddigi életében:) És mennyi sikert ért már el!!!
Hisz egy síró-szopizó-egy helyben fekvő magatehetetlen kisbabából egy ön- és céltudatos, néha kicsit akaratos, sok mindenben önálló, örökmozgó, világra nyitott és a világgal folyamatosan ismerkedő, igaz még nem beszélő de nagyon sokat kommunikáló, minden nap valami újat tanuló és valami újat bemutató, érzelmeit kimutató, az autókat, a természetet és a vizet imádó kicsi fiúvá cseperedett.

Már tényleg nem illik rá a baba kifejezés, kivéve étkezéskor, ugyanis teljesen visszaszokott a pépes kajára, semmi mást nem hajlandó megenni, csak ami össze van turmixolva :D.

Ugyanakkor nagyon sokat önállósodott az elmúlt hetekben, egyre többször alszik a szobájában lévő heverőn, nem a kiságyban, magától mászik fel, ha álmos.
Ha szomjas, megy konyhába a vizesflakonjáért, ha zenét akar hallgatni, bekapcsolja a cd-lejátszót, helyére rakja a pelenkáit, a tiszta ruháit, ha sétálni akar menni, hozza a cipőjét és határozott elképzelése van arról is, hogy mit akar felvenni (és hogy én mit vegyek fel:), motorozik, egyedül mászókára mászik, csúszdázik és még sorolhatnám.
Mi meg csak nézzük őt Gvel és még mindig csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen kis-nagy fiú lett a mi kisbabánkból.

Dúl a dac- és hisztikorszak is, mindennaposak a magát földrevető és hisztiző jelenetek, néha azért probára teszi az idegeinket, de még elég jól bírjuk kezelni őket :)

Már csak 3 hónap és két éves leszel kicsi Marcel, érjen még sok siker az életben, maradj mindig ilyen mosolygós, mi mindig támogatunk, Melletted állunk és örökké szeretni fogunk!!!

Kommentare:

Kubababy hat gesagt…

21.-én születtem. Ez egy jó szám! Holnap mindenképpen számolj be a bölcsiről! Remélem minden jól alakul! Puszi!

kame hat gesagt…

Boldog hófordulót Marcelnek! Köszönjük mi is a köszöntést és a bókokat!

khase hat gesagt…

Kubababy, hat igen, ez tenyleg jo szam :) Regen blogoltal mar!! :)

Kame, köszönjük mi is! sajnalom a kaka 7vegeteket, a következö jobb lesz ;)