"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 21. April 2010

Bolyongás

Az utóbbi napokban csak bolyongok magamban, kavarognak bennem a gondolatok, írnék is, de csak olyan dolgok jutnak eszembe, amiről nem akarok vagy nem tudok írni. Bár írhatnék semmitmondó dolgokról is, de ahhoz meg nincs kedvem...
Tele vagyok érzelmekkel, kétségekkel, bizonytalansággal és néha egy kicsit úgy érzem, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok és túl nagy a teher, amit vállaltunk..

Biztos voltatok már úgy, hogy annyi dolgotok volt, hogy nem volt kedvetek nekiállni semmihez... na én most egy kicsit így érzem magam, várnak rám a hosszú listák, intézni- és tennivalók, de mindent csak halogatok, "ej ráérünk arra még" címszóval...

De rohamosan fogy az idő, itt van április vége, lassan lakást kellene találni Svájcban, szervezni az itteni cuccaink elhelyezését, költözést, az itteni életünk "felmondásás", az ottani kialakítását, keresztelőt (mert hogy májusban még az is lesz ;), Marcel bölcsibe szoktatását és még sorolhatnám, és mindezt szinte egyedül, mert G rengeteget dolgozik vagy épp repülőn, autóban vagy vonaton ül és próbálom tehermentesíteni, amennyire csak lehet.

Eddig is jellemző volt ránk a "just in time", mindig mindent az utolsó pillanatban csináltunk és nagyon jól elboldogultunk az életben, de most egy kicsit bepánikoltam, hogy ez vajon most is működik-e majd...

És persze ahogy közeledik a költözés, egyre többet nosztalgiázom és egyre jobban félek attól, milyen lesz itt hagyni Bécset, a várost, a barátokat, az emlékeket :(

Kicsit negatívra sikeredett ez a post, de ahhoz jó volt, hogy megdorgáljon a lelkiismeretem, és mivel rosszul viselem, ha megszidnak, így be is fejezem a gép előtt ücsörgést és teszek valamit az ügy érdekében :))))

Kommentare:

Ferilka hat gesagt…

Annyira meg tudlak érteni! Szerintem teljesen természetes, hogy kicsit úgymond "beaggódik" az ember lánya ilyen nagy változások közepette. Azzal, hogy megfogalmaztad az aggodalmaidat, máris megtetted az első lépést a kievickélés felé, és biztosan össze fogod szedni magadat, ahogy ezt te is írtad! Erős csajszi vagy te, meg fogod oldani a dolgokat biztos vagyok benne :-) A távolból is küldök sok-sok energiát mindhármótoknak ennek az átmeneti, de nehéz időszaknak a túléléséhez :-)

kame hat gesagt…

Fel a fejjel! Gondolom, hogy most sok ez így Neked ill. Nektek, de minden meg fog oldódni, mire eljön az ideje! Természetes, hogy Marcelnek is a legjobbat szeretnétek, és azt, hogy Ő a legkevesebbet érezze meg a nagy változásból. Azt sose felejtsd el, hogy az Ő otthona ott van, ahol Ti, a Szülei vagytok, legyen az a világ bármely pontján!

mogyimokus hat gesagt…

Fel a fejjel Orsi! Kitartás! Ez most egy mélypont, de én tudom, hogy holnap ismét erősen, és tele energiával kelsz fel és pörögni fogsz! Minden sikerülni fog, bízzál magadban, magatokban! Szorítok Nektek!

Csilli hat gesagt…

Csatlakozom a többiekhez!!! Kitarás, menni fog minden, ahogyan eddig is!! Persze érthető, hogy nehéz Bécstől elszakadnod, hiszen régóta éltek itt, és a barátok is idekötnek, de biztos vagyok benne, hogy Svájcban is otthon fogjátok érezni magatokat, hiszen remek hely az is, és persze ugyanúgy leszenk majd barátaitok is:) Nagyon drukkolok nektek mindenhez, és szintén soksok pozitív energiát küldök!!! És persze sokat gondolok is rád!! Amúgy nekem is nyomi napjaim vannak most, semmihez sincs kedvem, ma ráadásul vendégek jönnek, amit a hátam közepére sem kívánok, Milán meg extra nyűgös közben, így estére rendesen zúg a fejem és ordítani tudnék, de ez van, túl leszünk rajta remélem mielőbb.

khase hat gesagt…

Köszi csajszik, aranyosak vagytok, hogy igy tamogattok es köszönöm a sok energiat is :)))
MOst mar jobb a kedvem, bar tennivalom nem lett kevesebb, de 7vege van, süt a nap, G is itthon van, ez sokat javit a hangulatomon :)
Aztan valahogy csak elintezödik ez a költözes is, meg minden mas vele együtt, a fö problema tenyleg az, hogy nehez egyedül, nekem is, Gnek meg meg jobban. Szoval mar nagyon varjuk, hogy együtt legyen megint a kis csaladunk :)