"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 13. April 2010

Előtte - utána

Ma délután fodrásznál voltunk, ime az eredmény :))))ps. nem, még nem festi a haját, csak mások voltak a fényviszonyok :)))

Kommentare:

Csilli hat gesagt…

Nagyon helyes így is!!!! De én nagyon sajnáltam volna azokat a gyönyörű szöszke tincseket:)) Sanyi már vágni akarja Milánét, de még nem engedem:)) no és hogy viselte a fodrászkodást??

khase hat gesagt…

Csilli, mar haromszor vagattuk a hajat (az elsö tincseket persze eltettem), szerencsere nagyon gyorsan nö es nagyon sürü, szoval visszanönek meg a szöszi tincsei, csak most igy sokkal kezelhetöbb, nem log a szemebe, a fülere es szaritas is gyorsabban megy :)
Fodraszt nagyon jol viselte, eddig semmi gond nem volt, elnezegette magat a tükörben :D :D

Anonym hat gesagt…

Nagyon helyes az új frizkóval Marcel... de a hosszú szőke tincsekkel olyna kis csibászes... nekem ez a kép a kedvencem!:)

Nándi haját is le kéne nyiratni, majd talán jövő héten... megpróbálom úgy kérni, hogy a tetején ne vágjanak sokat, inkább körben nyirják csak meg... jaj, nem tudom, olyan nehéz kitalálni milyen legyen a frizurájuk, nem?!?! :)))

Regi hat gesagt…

Azok a szemek!!! Tegnap néztem Marcelt... annyira ismerős! De ma megvilágosodtam! :) 2008-ban mennyit olvastam a júliusi babákat! :D És a Schönbrunn-i sétákért de evett a fene! :)))

khase hat gesagt…

Regi, Schönbrunnrol irok majd egy postot, most mar en is szeretek ott setalni, de kezdetben.... hajajjjajjjj... de majd megirom ;)
Hat igen, a szemei azok mindenkit elbüvölnek, akarhova megyünk, mindenhol azt jegyzik meg elöször, hogy huuuu micsoda nagy szemei vannak :) imadom :)