"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Samstag, 17. April 2010

Mint a mókus

fenn a fán... (vagy lent a fűben :))))

Schönbrunnban rengeteg mókus van, mind nagyon barátkozó, egyáltalán nem félnek az emberektől, sőt hozzá vannak szokva, hogy etetik őket.
Mi már szinte név szerint ismerjük az összeset, amennyit oda járunk :)

Most hogy végre elállt az eső, dióval, mogyoróval felszerelkezve indultunk el, Marcel is imádja etetni őket, persze sokszor csak futna utánuk, kergeti őket és kacag nagyokat, amikor másznak és ugrálnak a fákon.

Eléggé kiéhezettek most tél végével, szinte a kezünkből esznek, közel merészkednek, így aztán tudtam pár jó képet csinálni róluk :)Kommentare:

Ferilka hat gesagt…

Jaj, naggggyon édesek a mókusok! :-)

Más: G. ki tud utazni a héten? Azt olvastam, hogy egyelőre vasárnap délutánig le vannak zárva a svájci repterek...

Csilli hat gesagt…

Juj de irigyellek most!!! Mókust ilyen közelről látni, és még etetni is... Nagyon jók lettek a fotók:) Úgy megsimizném őket, de gondolom azt biztosan nem hagynák:)

khase hat gesagt…

Ferilka, hat meg nem tudjuk, hogy megy vissza G, az a szerencse, hogy most kivetelesen csüt. este jött mar haza, penteken mar nem tudott volna, igy legalabb 7vegen együtt voltunk :) kedd estere szol a jegye, de sok remenye nincs, hogy addigra minden a helyere all, ugyhogy vagy vonat vagy auto lesz a vege, ami nem tul jo, mert akkor melo utan kell meg 10 orat utaznia / vezetnie :( hat majd meglatjuk..

Csilli, nemelyik mokus, ha nagyon ehes, akkor tenyleg kezböl eszik, de simogatni nem nagyon lehet öket.. es hat Marcel mellett ritka az olyan pillanat, mikor ennyire közel jönnek, ö csak kergetne öket :)))

Anonym hat gesagt…

nagyon jók a fotók, sajnos itt nálunk elszaladnak hamar, nem barátkozósak és szürkék... nem is etetjük őket, mert megeszik a madáreleséget az etetőnkből úgyis... nem semmi néha fejjel lefelé lógnak a vékony ágról és úgy eszik, alig férnek az etetőhöz... tolvajnépség!:)
de nem zavarom el, ha tényleg éhes... :)))

berry