"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Samstag, 22. Mai 2010

MEGVAN!!!!

Találtunk lakást Bernben :)))

G tegnap délben nézte meg, már akkor nagyon tetszett neki, szimpatikusak voltak a tulajdonosok (a pasi Bécsben született, így már ez eleve plusz pont volt:), és mindenben passzolt a lakás! Először azt mondta G, hogy majd jövő héten adunk választ, de mikor éjjel hazaért, végigbeszéltük, megnéztük a képeket, a környéket és úgy döntöttünk, hogy le kell foglalni, nem szabad várni. Egyrészt tényleg nagyon kevés a bútorozott lakás, másrészt ez mindenben megfelel így elsőre, úgyhogy ma fel is hívta őket, hogy akkor kérjük a lakást :) szerencsére más jelentekző még nem volt, így ha minden jól megy, jövő héten alá is tudja írni G a papírokat!!

A lakás Bern egyik külvárosában van, csupa zöldövezet, parkok, ott van közelben az állatkert, az Aare (aminek azon a szakaszon a legjobb a vízminősége, annyira, hogy akár még inni is lehetne belőle, de fürdeni mindenképp :), viszont villamossal csak 10perc és a belvárosban van az ember.

Nagyon tágas, 120 m2, egy négyszintes ház negyedik emeletén, nagyon világos, hegyekre, zöldre néz, körben terasz, az egész felújítva, bár kicsit spártain berendezve, de a szükséges bútorok mind megvannak. A tulajdonosok 3 hónapra az USAba mennek, nekünk meg pont erre a három hónapra kell a lakás.
Árban is a felső határunk alatt van, szóval tényleg minden passzol :))
Most fel vagyunk dobva, bár fél szemem Bécs miatt még mindig sír, de nagyon vágyunk már arra, hogy együtt legyen a kis családunk megint.

Úgyhogy újabb nagy lépést tettünk az új életünk kezdete felé, most már el lehet kezdeni pakolni, költözést szervezni, tisztulnak, konkrétizálódnak a dolgok.

Nagyon izgi........

Kommentare:

Andi hat gesagt…

De szuper!!! Gratulálok!

Kubababy hat gesagt…

Örülök, hogy sikerült lakást találnotok, nagyon izgi már ez az egész! :)

Anonym hat gesagt…

Nagyon-nagyon szuper! Örülök! Látod minden szépen alakul. Csak így tovább!

mogyimokus hat gesagt…

Nagyon örülök, csak így tovább! Minden megoldódik és szépen alakul.

Csilli hat gesagt…

Szuper!!! Örülök, hogy sikerült, és hamarosan végre újra együtt lehettek:)

kame hat gesagt…

Szuper! Nagyon örülök, hogy sikerült megfelelő lakást találnotok! Mikor lesz a költözés? További szép hétvégét!

khase hat gesagt…

Lányok, köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok :) Örülünk neki mi is nagyon, majd teszek fel róla képeket is, hát lassan tényleg kezd élesben menni a dolog..
Ma keresztelő, a jó időt megrendeltük hozzá, már csak az kell, hogy minden simán menjen :)

Ferilka hat gesagt…

Én is nagyon örülök, hogy sikerült lakást találnotok! Nagyon jól hangzik, amiket leírtál a lakásról :-) Mikor költöztök leghamarabb?

Bea hat gesagt…

nagyon klassz:)

khase hat gesagt…

Ferilka, a lakas juli 6tol szabad, de a mostanibol juni vegeig ki kell költözni, szoval lesz egy het, amikor meg ki kell talalni valamit, de juli 1jen mar mindenkepp ott leszünk :)) majd megirom, miert ;)
Szoval pontos datumot meg nem tudok, vmikor juni vegen megyünk :)