"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 13. Juni 2010

Búcsúbuli

Tegnap délután legkedvesebb magyar barátaink jöttek el hozzánk, hogy még egyszer találkozzunk, együtt legyünk, beszélgessünk, mielőtt elmegyünk Bécsből. Annak külön örültem, hogy hármasikres barátnőmék is el tudtak jönni, hisz nem egyszerű három babával kimozdulni, de megoldották és a lányok nagyon jól bírták a strapát, a sok embert.

Marcel már két napja nem alszik délután, talán a meleg miatt vagy inkább azért, mert pontosan érzi ő is, hogy most valami nagy változás lesz és teljesen fel van pörögve.
Így aztán együtt készülődtünk a vendégségre, besegített ő is, de még így is elkészültem időre a sok finomsággal. Valami rend-félét is sikerült csinálnunk, a dobozokat szépen félretoltuk, így még több helyünk is lett, mint amikor szépen be volt rendezve a lakás :)

Nagyon jó hangulatban telt a délután, végül 10 felnőtt és 6 gyerek volt, nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek rohangáltak, játszottak, csúsztak-másztak, a pasik fél szemmel focimeccset néztek, másik szemmel a poharak alját, nekünk csajsziknak meg be nem állt a szánk (már amennyire hat gyerek mellett lehet beszélgetni :))

Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy ilyen barátokra találtunk itt Bécsben, de összeszorul a szívem, ha belegondolok, hogy két hét múlva már sok száz kilométer választ el minket egymástól :((((

"Mert minden érték, amit az életben találhatunk, azokból a kapcsolatokból fakad, amiket a körülöttünk lévőkkel alakítunk ki. Mert nincs semmi olyan anyagi dolog, ami felérhetne a szeretet és a barátság megfoghatatlan kincsével."
/Robert Anthony Salvatore /

Hiányozni fogtok nagyon!!!!!!!

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

Ti is nekünk! :(
Lalumami