"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 20. Juli 2010

Maratoni egy hét

Egy hete érkeztünk haza, azóta meg sem álltunk, folyamatosan úton voltunk, mindig valaki másnál, valahol máshol aludtunk, rengeteg programon, szülinapi ünnepségen és Balatonozáson vagyunk túl, most egy kis nyugira vágyunk..

Marcel az utat nagyon jól bírta és habár repülővel jöttünk (én is túléltem....:D:D:D), így is 8 órát utaztunk háztól házig. Hol vannak a régi szép idők, amikor beültünk Bécsben az autóba és két óra alatt itthon voltunk...
Viszont a sok utazás, változás, rengeteg ember és nem utolsó sorban az iszonyat meleg eléggé kikészítette, nagyon nyüszi volt, igazából csak a Balatonban érezte jól magát :)) Most kezd egy kicsit lenyugodni, hiába, sok volt ez a pár hét neki.

Úgyhogy most letáboroztunk és élvezzük anyukámék teljes panzióját :) Minden nap lemegyünk a Balatonhoz, ma épp apukámmal és legkedvesebb bécsi hármasikres barátnőmékkel együtt strandoltunk, mindkettőnk nagy örömére ők is pont most vannak itthon. Tündériek a lányok és lassan egy évesek! Annyira jó volt találkozni velük, de kicsit fájdalmas is, mert megint rádöbbentünk, milyen messze is leszünk egymástól.

Várjuk már a 7végét is, 2 napra barátokkal Almádiba megyünk, jó lesz megint együtt lenni, személyesen is találkozni, megdumálni az élet apró-cseprő dolgait :) Addigra G is visszajön, mert ő most már megint Bernben van.

Kicsit elmaradtam Marcel szülinapi beszámolójával is, pótolom majd, persze ajándékbontogatós és tortás képekkel együtt :)

1 Kommentar:

Csilli hat gesagt…

Élvezzétek is ki ezeket a napokat:) Nagyon jó pihenést kívánok nektek, a beszámolót meg majd megírod, ha lesz egy szusszanásnyi időd:) Fotókat köszönöm, látszik, hogy mennyire jól sikerült a nagy nap, Marcel olyan gyönyörű mosolygós mindegyiken:) És írok ám majd, csak mennek a napok, és mindig van valami, meg ebben a kánikulában nincs is kedvem a gépet kinyitni:)) De ami késik, az előbb-utóbb jön:)