"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Montag, 12. Juli 2010

Marcelhez

Drága kicsi fiunk!

Két évvel ezelőtt épp hogy csak megszülettél, ismerkedtünk egymással, először tartottalak a karomban, először szívtam be baba-illatodat, először öleltelek magamhoz, először bújtál oda hozzám.
Egy éve ugyanígy a gép előtt ülve írtam arról, hogy mi történt Veled, Velünk az első évben. Most ha visszaolvasom ezeket a sorokat, megint csak azt tudom írni, hogy HIHETETLEN...

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik az idő, hogy mennyit változtál, változtunk megint egy év alatt és még mindig csoda, hogy itt vagy velünk, mellettünk, hogy vagy nekünk.

Önálló lettél sok mindenben, saját öntudattal, saját akarattal, saját elképzeléssel az élet sok dolgáról, már nem baba vagy hanem igazi nagyfiú. Csak a két óriási szemed nem változott, amivel még mindig napról napra rácsodálkozol a világra, ami sokszor csak úgy ragyog, huncutul mosolyog, amivel mindent ki tudsz fejezni és ami mindent elmond Rólad.

Folyamatosan tanítasz minket kitartásra, lemondásra, feláldozásra, az önzetlen életre és megmutatod, hogy hogyan lehet mindenben örömet találni.

Veled minden nap egy csoda, minden nap valami újat fedezel fel, szívod Magadba az életet, mi pedig hálásak vagyunk, hogy Veled együtt ennyi csodát, csodás pillanatot élhetünk át.

Köszönjük a sok mosolyt, kacagást, jókedvet, köszönjük, hogy bújsz hozzánk, megölelsz és szeretsz minket, köszönjük, hogy vagy Nekünk és hogy a szüleid lehetünk! Maradj mindig ilyen mosolygós, kiegyensúlyozott és vidám, mi mindenben támogatunk, mindig Melletted állunk!

Nagyon szeretünk és igyekszünk mindent megtenni, hogy a legjobb úton haladjál az életben és hogy sok csodában legyen még részed!!

Nekünk Te vagy a legnagyobb CSODA!!

Keine Kommentare: