"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 13. August 2010

Ennyi véletlen????

Ma reggel megint Thunba mentünk megnézni egy lakást. Kicsit előbb érkeztünk, így volt időnk körbejárni, megszemlélni. Az elhelyezkedése G szempontjából optimális, mert közvetlen a belvárosban van, 5 percre a vasútállomástól. Ez viszont a hátránya is, mert körben minden beton, a szobák, terasz hátsó udvarokra, háztetőkre és irodaépületekre néz. Annyira nem vonzó...De a képek alapján belül jónak ígérkezett, hát nézzük meg.

Amíg vártunk az ingatlanosra, jött egy anyuka a kislányával, szintén a lakást megnézni. Negyed perc után kiderült, hogy ők is magyarok :D:D:D:D

Vagyis a férje német, de ő magyar. 2,5 éve laknak Svájcban, eddig egy kis faluban éltek, de elegük lett a falusi életből és szeretnének beköltözni a városba, így Thunban keresnek lakást :)
Gyorsan nevet, telefonszámot cseréltünk, nagyon örültünk egymásnak :)

Nem tudom, véletlen-e vagy a sors keze, hogy ennyire vonzom a magyarokat, mindenesetre jó érzés, hogy egyre több ismerősünk van :))

A lakás vegül nem nyerte el a tetszésünket, ráadásul horribilis árat is kértek volna érte, de nem bántuk, hogy elmentünk, mert így újabb ismerősre bukkantunk :)

És hogy igazi magyar nap legyen, ezután Bernben egy másik magyar párral és kislányukkal találkoztunk, akikkel a blogon keresztül ismerkedtünk meg. Bár ők kicsit messzebb, Genf mellett laknak, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk velük minden téren, ráadásul ők is nagy túrázók, hegy-és tóimádók, így már tervezzük a közös hegyi túrákat, vonatozásokat, kirándulásokat :)

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

de jó, de jó!!!:)