"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 22. September 2010

Átvettük!!!!

Ma délután végre megkaptuk a lakáshoz a kulcsokat, átvettünk mindent, olyan alapossággal, ahogy a svájci nagykönyvben meg van írva :)

Több mint egy órát tartott a "protokoll", minden apró falhibáról, koszról, alig látható repedésről és egyébről jegyzőkönyv készült, ami azért is vicces, mert a lakás vadi új, 1A állapotban van, ráadásul fényesre suvickolták, takarították (meg is állapítottuk, hogy ez most ragyog utoljára ennyire :))
Mindenesetre megint egy jó példa volt a svájci korrektségre, alaposságra.

A lakás SZUPER!!!!! Persze már írtam ezt párszor, de most, hogy már kulcsunk is van hozzá, még jobban tetszik :)
Az idő is perfekt volt, 25 fok, szikrázó napsütés, csodásak voltak a hegyek, a lakás tágas (mit tágas, egy palota ;) és világos, barátságos :)

Marcel megint otthon érezte magát, rohangált, bújócskázott, megmutta a leendő szobáját, letesztelte a konyha összes fiókját és szekrényét no meg az összes elektromos redőnyt, szóval azt gondoljuk, hogy ha már üresen is ennyire tetszik neki, akkor nem lesz gond akkor sem, ha ott lesznek (végre) a saját cuccaink (ami most úgy néz ki, megint tolódik és 28-a helyett csak 29-én jön a kamion..no comment.. csak lenne már itt..).

Úgyhogy megint egy nagyot léptünk előre azon a rögös úton, és habár a hátam közepére nem kívánok egy újabb költözést, pakolást, dobozolást, de most már ott lebeg a cél a szemünk előtt és számláljuk vissza a napokat az első ottalvásig :))))

Kommentare:

mogyimokus hat gesagt…

Szuper!Nagyon örülök! Biztos csodás de egyben fárasztó időszak jön, de megéri majd a saját kandallónál melegedni! :) Ugye jól emlékszem hogy van? :) puszi Ildi

Anonym hat gesagt…

de jó, de jó!:)
nagyon szép éveket kivánok nektek benne!!!
berry