"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 29. September 2010

Hát persze, hogy nem

ért ide ma a kamion.......

Tegnap felhívták G-t, hogy valami műszaki hiba akadt a kamion autópálya-díjat fizető műszerével (GO-Box) és el kell vinni szervízbe a kamiont.
Erre G mondta nekik, hogy ilyen GoBoxot minden benzinkútnál lehet venni, 40 euróert...ő tudja, mert ő volt a projektvezetője Ausztriában a rendszer bevezetésének...Erre persze nem tudtak mit mondani, csak hápogtak, annyira egyértelmű volt, hogy nem mondanak igazat.

Mindenesetre most este szóltak csak, hogy átértek a határon (legalább a papírjainkkal és cuccainkkal minden rendben volt a vámon) és holnap reggel kezdik majd a kipakolást.

Én totál ki vagyok akadva, főleg azért, mert holnap reggel indulnak haza anyukamék, anyósom csak pénteken jön, Gnek meg dolgoznia kell, így az egyetlen nap, mikor nincs segitségem, akkor lesz a rámolás... Majd ott dekkolhatok Marcellel egész nap..

Felháborító, hogy mit összehazudoztak egész idő alatt. De az biztos, hogy minden órával, ami a holnapi napból megy el, kevesebbet fogunk nekik fizetni...
Nem bírom az inkorrektséget, ha közölték volna az elején (!), hogy két nappal később jönnek, akkor mi is úgy szerveztük volna a dolgainkat és a segítségeket..

Azért a héten már jó pár adag cuccot átvittünk az új lakásba, de így már csak a pénteki nap marad kipakolásra, szombaton végeznem kell a takarítással, mert vasárnap már jönnek is a tulajék..

Most azt sem tudom, hova kapjak, csapdosnak a fejem fölött a hullámok..

De volt a mai napnak két pozitívuma is: az egyik, hogy egy hét után végre kiderült az ég, elmentek a felhők és előbukkantak a nagy havas hegyek, így ma sétáltunk egy nagyot a festőien meseszép Thunban, anyukámék sem bírtak betelni a látvánnyal, lenyűgöző volt.
A másik, hogy séta közben bementünk egy kis játszótérre, ahol 3 perc után megszólított egy lány, kiderült, ő is magyar, 2 éves a kislánya és egy hete költöztek Thunba :)))))
Rögtön telefonszámot cseréltünk, hihetetlen, hogy szinte az összes magyar ismerősünket ilyen véletlen folytán ismertük meg :)

Azért a következő napokban gondoljatok ránk, remélem, most már tényleg semmi nem jön közbe és itt lesznek végre a cuccaink...

Kommentare:

Szitya hat gesagt…

Én szívesen szurkolok, innen, Budapestről!!!
Ne stresszeld túl magad! Előbb-utóbb minden a helyén lesz!

Klassz ez a véletlen találkozás! Már ha vannak véletlenek!!!
Üdv,
Balogh-Ficsor Szilvi

Ferilka hat gesagt…

Én is veled vagyok lélekben!
Megértem, hogy ki vagy akadva...
De az nem semmi, hogy már megint magyarokba botlottatok :-)

Bea hat gesagt…

Csak ügyesen!

Magdaléha hat gesagt…

én is szurkolok! :-)
Minden rendben lesz! Szuper lesz az új lakás, és majd minden szépen elrendeződik. Kitartás és puszi! /szépen alakul a svájci baráti kör is :-)/

khase hat gesagt…

Köszönöm csajszik a drukkokat, hasznaltak, kamion megerkezett, cuccaink epsegben, mar "csak" ki kell pakolni a millio dobozt es berendezkedni, de ez mar olyan joooo :)
Holnap uj helyen alszunk mar :)