"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 3. September 2010

Heti összes

Már megint péntek van, rohannak a napok, amit most nem is bánok annyira, mert így egyre közelebb kerülünk a költözéshez és ahhoz, hogy végre a saját lakásunkban lakjunk és vége legyen ennek a március óta tartó átmeneti állapotnak.

22-én kapjuk meg a kulcsokat, ha minden jól megy, 28-án jön a kamion a cuccainkkal, utána tudunk a mostani lakásból is mindent átvinni, berendezkedni, aztán remélem, hogy utána egy darabig nyugi lesz és nem kell egy ideig költöznünk sehova :)

Szeptember végen jönnek a nagyszülők is, szépen sorban, egymás után, már nagyon várjuk őket is, jó lesz nagyon találkozni (nekem pedig elkel a kis segítség is :)

Közben intézzük a vámos papírokat, az autó átiratását, a biztosításokat, telefon-internet előfizetéseket és egyéb be-ki-átjelentkezéseket, gyerek-és háziorvost keresek, szóval mindazt, ami egy új élet kialakításához elengedhetetlen.

Ismerősi körünk is kezd bővülni, két magyar kisgyerekes családdal is sikerült megismerkedni az iwiwen keresztül, akik szintén Thunban, Thun mellett laknak, jövő héten talán személyesen is tudunk találkoznunk, jó lenne.

Marcelnál dúl a "TERRIBLE TWO", így csupa nagybetűvel!! Az eszemmel megértem, hogy az egyébként is dacos kétéves korszakához hozzájött az utóbbi hetek, hónapok rengeteg változása, ami még nekünk is sok(kk) volt néha, és ezt így nehezebben tudja feldolgozni, nehezebben éli át, de vannak napok, amikor igencsak táncol az amúgy is kicsit megtépázott idegeimen, azt nehezebben viselem...
De erről majd írok részletesen, ha kicsit több időm lesz.

Hétvégére szép időt mondanak, így már tervezzük a következő kirándulást ;))

Keine Kommentare: