"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Montag, 4. Oktober 2010

Életjel

Most többre nem futja, a lakás elég kaotikus állapotban van, bár ma azért elég jól haladtam a dobozkipakolással, de még mindig legalább 80-90 doboz van hátra..

Marcel szobája nagyjából készen van, már csak a képek, díszek hiányoznak a falról, szóval neki megvan a kis kuckója, de ennek ellenére (vagy pont ezért) iszonyatosan fel van pörögve, több, mint egy hete nem alszik ebéd után, az éjszakákról nem is beszélve... Persze megint rengeteg a változás, új hely, új ágy, új emberek, régi, de elfelejtett, 3 hónapig nem használt játékok, rengeteg új inger, az eszemmel tudom, hogy sok ez neki, de ez a nemalvása azért kikészít egy kicsit..
Anyukámék is nagyon hiányoznak, kevés volt az az öt nap együtt, Marcel nagyon sokat emlegeti őket :(

Anyósom azért nagy segítség, sokat játszanak, mesélnek, sétálni, játszótérre mennek, úgyhogy még péntekig tart a jólét, addig kellene végezni a pakolással.

Azért tegnap muszáj volt kirándulni is egy kicsit, álomszép idő volt, igazi vénasszonyok nyara, meleg, napsütés, ragyogó kék ég, őszi színben pompázó fák, gondoltuk, a dobozok megvárnak, a jó idő nem :)

Spiez-be mentünk, ez egy kis városka Thuntól 10 percre, a tó partján, ismét nem tudtunk betelni a látvánnyal, csodálatos volt, körben a nagy hegyek, a tavon fehér vitorlások, és a legjobb, hogy ilyen helyen élünk, élhetünk :))))

Képek is lesznek ám, meg a lakásról is :) A lakás egyébként szuper, egyre jobban tetszik (bár van pár apróság, mint pl. a konnektorok, kapcsolók elhelyezése, ami finoman fogalmazva sajátos és nem éppen praktikus), még mindig alig hisszük el, hogy ilyen csodaszép helyen, ilyen csodás lakásban lakunk. Reggel minden ablakból a hegyek köszönnek ránk, egész nap besüt a nap, este meg annyi csillag jön fel az égre, amennyit még soha nem láttunk :)

Lassan hazaérünk...

Kommentare:

Ferilka hat gesagt…

Jó hallani felőletek! :-)
Már csak az utolsó simítások vannak hátra, kitartás!!!! Sokat gondolok rátok! :-)
Puszi Nektek!

Szitya hat gesagt…

A bejegyzés vége igazán nyálcsorgatós lett! Pedig én is éltem arrafelé tíz évet... :-)

További sok szép gyönyörködős napot! A dobozok meg majd elfogynak!

Üdv,
Szilvi

Anonym hat gesagt…

olyan nyugodt, kiegyensúlyozott a "hangod" megint... megérkeztetek, érzem!:)

puszi,
berry