"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 14. Oktober 2010

Mystery

Ez a neve annak a parknak Interlakenben, ahol ma voltunk két magyar ismerős családdal. Egy hatalmas területen fekszik, közepén egy nagy ufó-szerü kupola, körben óriási termek, pavilonok, ahol kiállítások, vetítések vannak és interaktív módon betekintést nyerhetünk a világ nagy titkaiba is. És ami miatt igazán mentünk, egy hatalmas játszóház is található benne, svájci viszonylatban tényleg egy csoda :)

A gyerekek rögtön belevetették magukat a mászókák, csúszdák, trampulin és társai közé, nagyon jól érezték magukat, csak a sültkrumplis ebéddel tudtuk elcsalogatni  őket onnan :) Azért mi csajok is tudtunk beszélgetni egy kicsit :)
Marcel fél kettő körül kidőlt, hiába, tegnap este nem lehetett ágyba dugni, raclette-összejövetel volt nálunk két magyar párral és persze ő sem akart kimaradni a buliból, így 11ig fent volt....

Hazafelé az autóban elaludt, akárcsak a velünk jött másik kislány is, így hosszabb úton jöttünk, hogy aztán újra erőre kapva még egész délután együtt játszanak nálunk :) Olyan jó, hogy találkoztunk velük, a gyerekek is nagyon jól megvannak egymással :)

Pár kép a játszóházból :)Keine Kommentare: