"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Montag, 29. November 2010

Felavattuk

tegnap az új szánkónkat, ha már egyszer ennyi hó esett :)

Bern "házi hegyére", a Gurtenre mentünk, nyáron nagyon sokat voltunk ott, akkor még jártak a liliputi vonatok és a szuper játszóteret sem borította hó.

Nagyon jó kis szánkódombokat találtunk, felválltva csúsztunk le Marcellel, aki nagyon élvezte a száguldást, de persze fölfelé gyalogolni már nem akart, huzatta magát a kiskirály :)
Meg is állapítottuk, hogy nekünk legközelebb egy réteggel kevesebb ruha is elég lesz, mert leizzadtunk rendesen, de legalább nem volt bűntudatunk délután az adventi marcipános stolle elfogyasztásakor ;))

G hóembert is épített, bár inkább emlékeztetett engem egy hódra, de nem tapadt túl jól a hó és ez volt a legtöbb, amit ki tudott hozni belőle :)  De Marcelnek így is tetszett :) Viszont a hideget és a havat továbbra sem szereti, nem tudom, mi lesz így velünk még hónapokon keresztül....(bevallom, én sem vagyok oda a télért, bár a havas táj tényleg szép, de nem szeretek fázni és órákat a felöltözéssel-levetkőzéssel kínlódni...). Majd megyünk uszodába, ott legalább meleg van :))))

Kommentare:

Szitya hat gesagt…

Szia!
Azért nekem kedvet adtál a hegyekhez!!! Nálam írtad, hogy a fotózás a te álmod - hát azt látni!!! És lenne is egy amatőr kérdésem: hogyan oldod meg ezeket a "négyképes (vagy háromképes) egyképeket"? Pont ilyet szeretnék kreálni, de a photoshop útmutatójába belekutyulódtam!!!
Üdv,
Szilvi

Csilli hat gesagt…

Milán detto... legalábbis a havat egyenlőre nagyon nem csípi, csak állt a hétvégén és fintorogva mondogatta rá, hogy kosz, a kesztyűjét meg folyton le akarta venni:)) Aztán amikor végre elindult benne, rögtön orra esett, és persze be kellett mennünk... Nem is tudom, talán ha sikerülne valami kényelmesebb cuccot vennem neki, akkor lelkesebb lenne, de ez olyan nehéz ügy, mert csak be kell rendesen öltöztetni, hogy ne fázzon, de akkor meg szegény pont úgy fest mint egy michelin bébi, és alig tud mozdulni, így meg nem is csodálom, hogy nincs kedve kint lenni. Pedig bő egy év múlva indul a síelés számára, jó lenne ha addig megszokná egy kicsit a hideget/havat. Ti mikor akarjátok Marcelt elkezdeni taníttatni??

khase hat gesagt…

Szitya, a collage-okat a photoscape-programmal csinalom, csak le kell tölteni a netröl, nagyon egyszerü es felhasznalobarat :) Ha kell benne segitseg, csak szoljal :)

Csilli, szerintem Marcelnek is pont az a baja, hogy nehezen tud mozogni abban a nagy siruhaban, pedig ala tenyleg csak egy harisnyat es egy fleec-pulcsit adtam, de meg igy is micheli-emberke..
A dombon, ahol tegnap voltunk, van bebilift, szoval lehet, hogy a telen megprobaljuk a sielest, bar mondom, mivel ennyire nem csipi a hideget, nem tudom, mekkora sikere lesz... Vagy legfeljebb marad a vizisi nyaron, tengerparton :D:D:D

Anonym hat gesagt…

nagyon pöpec a szánkótok azzal az üléssel! tök jó, hogy ide-oda rakható és jól tartja a gyereket! meg fogjátok szokni a havat, ne izgulj!:)
berry