"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 24. November 2010

Vizicsibe

Mivel Marcel ma délutáni alvása (mint oly sokszor mostanában) érdeklődés hiányában elmaradt és a két fok valamint a szemerkélő havaseső annyira nem csábított kinti programokra, így gondoltam, leteszteljük a közeli faluban lévő uszodát, ahol szerdánként egyébként is gyerekdélután van.

A belépő ára elég borsos, főleg ha azt veszem, hogy ez nem egy élményfürdő, semmi extra nincs benne, csak két medence, de legalább Marcelnek nem kellett fizetni.
Az öltözőben már a legelején, egy közös részen le kellett venni a cipőket, tehát még a szekrényig sem tudtunk elmenni velük, de valahogy egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy akár el is lophatják őket... sokan még a kabátokat, táskákat is ott hagyták! Azért ez tényleg jó érzés, hogy ennyire bíznak az emberek egymásban...

Marcelt már alig tudtam visszatartani, annyira be volt zsongva a fürdéstől, elsőként lecsúszott az egyetlen, nagyobbaknak való csúszdán és karúszó ide vagy oda, úgy landolt a víz alatt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva :)
Kicsit azért elcsodálkozott, de nem szegte kedvét, utána is még csomószor lecsúszott és egyébként is elég sokat volt víz alatt, ilyenkor látszik, hogy mennyit használt az, hogy 3 hónapos kora óta jártunk babaúszásra vele :) Bár néha láttam egy kis rémületet az arcán, de mikor felbukkant a víz alól, szinte mindig nevetett, nem volt semmi gond.

Másfél órát voltunk bent a vízben, karikákkal, labdákkal játszottunk, ugrált a medence széléről, meg sem állt egy pillanatra sem, nagyon elemében volt. A karúszót továbbra sem bírja, így az első csúszdás merülés után levettem róla, utána sokkal szabadabban járt-kelt utána.

Jól szétáztunk, de nagyon élveztük :) jó lenne minden héten elmenni, majd megérdeklődöm, van-e valamilyen bérlet.

Az autóban persze 4,5 másodperc alatt bealudt, úgy hoztam fel a lakásba, hogy lógott keze-lába mint egy rongybabának :)))) ez mondjuk annyira nem szerencsés, mert ilyenkor az este hátralévő része csak küzdés, mert annyira fáradt, de legalább korán elalszik majd :)))

Kommentare:

Kubababy hat gesagt…

De jó! Szuper lehetett ez a nap is! :)

khase hat gesagt…

jo volt es lesz meg folytatas :)))