"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 29. Dezember 2010

Maratoni Karácsony

Majdnem egy hét telt el az utolsó bejegyzésem óta, de annyira sűrű napjaink voltak, hogy nem jutottam géphez. Bevallom, csak egy kicsit hiányzott, jó volt a nagy sürgés-forgás, vendéglátás, vendégeskedés, nagycsaláddal találkozás és persze a karácsonyozás :)

24-én délután apukámhoz jött meg előszőr a jézuska, addig anyukámék is szépen feldíszítették itthon a karácsonyfát, hogy aztán másodszor is ámuló szemekkel nézze Marcel a gyertyákat, csillagszórókat, gömböket, fényeket. Nagyon tetszett neki a nagy karácsonyfa, de most már azért érdekelték a csomagok is a fa alatt :)))
Mivel most nagyon a repülős világ érdekli, így az ajándék sem lehetett más, mint egy duplos repülő, amit azóta ki sem enged a kezéből, telitalálat volt :) Thunban aztán várja még tőlünk egy kiskonyha, de azt nem tudtuk volna elhozni. Ezenkívül sok könyvet és dvd-t kapott, ja és egy autóba való dvd-lejátszót, ami igencsak megkönnyítette a sok utazást :)

A mi ajándékainknak a "Kényeztetés testnek és léleknek" nevet adhatnám, rengeteg könyv és könyvutalvány (már alig várom, hogy belevessem magam egy könyvesboltba:) és wellness-masszázs-utalványok vártak minket a fa alatt :) Gábor ma már félig meg is fiatalodott :)))

Karácsonyoztunk még nagynénikkel, testvéremékkel, unokatestvérekkel, másik nagyszülőkkel, találkoztunk barátokkal, volt mozizás, Gáborral kettesben vacsizás, csúszkáltunk a Balaton jegén és még nincs vége az évnek :)

A nyári itthonlétünk után kicsit féltem, hogy Marcel mit fog szólni a rengeteg emberhez, sok jövés-menéshez, mert akkor nagyon besokallt.. De nagyon nagyon pozitívan csalódtunk benne, élvezte a társaságot, elemében volt, be nem állt a szája (mióta itthon vagyunk, egy hét alatt is rengeteget fejlődőtt, jót tesz neki a sok inger ;), mindenkihez odament, mindenkivel játszott, viccelődött, rengeteget kacagott, jókedvű, kiegyensúlyozott és boldog volt :) Na jó, éjfél előtt ritkán tudtam/tudom letenni, bátyám nagyfiai rendszerint előbb kidőltek, de hát most ezt sem bántam :))

Persze rengeteg finomat ettünk-ittunk, utolsó pillanatban még a beigli és a tripla adag isler is elkészült, de mégis az volt a legjobb, hogy együtt voltunk, egymásra figyeltünk és a sok program ellenére volt idő mindenkivel beszélgetni is egy kicsit.

Kommentare:

Andi hat gesagt…

BUÉK.!

Judit hat gesagt…

Örülök, hogy jól sikerült az ünnep, meg hogy Marcel jól vette az akadályokat!Nagyon szépek vagytok és a fa is gyönyörü volt! Várunk ám Bécsbe!Puszi, nomi