"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 13. Februar 2011

Sorsoltunk :)

összekeverte:kihúzta:elolvasta:megmutatta:és a nyertes: MOGYIMÓKUS :))))))Tényleg mindenkinek szívesen küldtem volna a csomagot, de külön örültem, hogy Marcel mogyimókust húzta ki a kalapból!

Bár személyesen (sajnos) még soha nem találkoztunk, de immár lassan ötödik éve ismerjük egymást. Mauritius, álmaink szigete "hozott össze" minket, mi már jártunk ott, ők oda készültek nászútra és tippeket, tapasztalatokat keresett az egyik internetes fórumon.
Hamarosan észrevettük, hogy Maurutiuson kívül is rengeteg közös vonás van bennünk, sok mindenről hasonlóan vélekedünk, gondolkodunk, aztán egyszerre voltunk pocakosok is és két hét különbséggel születtek meg kisfiaink :)
Most ő megint babát vár, így különösen jól fog jönni pár extra kalória :))))))

Mogyimókus, majd írjad meg légyszi, hogy van-e valami kívánság, van-e olyan csoki, amit különösen szerettek és olyan, amit egyáltalán nem ;)
És azért a címedet is, bár majd még kitalálom, hogy feladom-e a csomagot ajánlva vagy viszem magammal, ha megyünk tavasszal haza, a magyar postában továbbra sem bízom.....

Sajnálom, hogy más nem kap csoki-csomagot, de ígérem, máskor is kitalálok majd valami játékot, ahol nyerni lehet :))))))))

Kommentare:

mogyimokus hat gesagt…

Sziasztok! Hát alig hittem/hittünk a szemünknek amikor olvastam! :)Ügyes keze van Marcelnak! :) Nagyon köszönjük. Igazán aranyosak vagytok. Nincs olyan csoki, amelyiket a család apraja-nagyja ne enne szívesen. :) Közel áll hozzánk Gombóc Artúr hitvallása..:)

A posta tényleg megbízhatatlan, talán maradhatunk a személyes kézbesítésnél tavasszal?!:) De természetesen Rátok bízzuk!
Nagyon sok blogbejegyzést kívánok!
Nagyon-nagyon örülök, hogy a mauritiusi útunk összehozott minket és remélem még nagyon-nagyon sok éven keresztül a megmarad a barátságunk!

Köszi még egyszer
mogyimokus

Ui: 1-2 napja regisztráltam Ildiként, de az elmúlt egy évben valóban mindig mogyimokusként szóltam hozzá, csak a hitelesség kedvéért most még így szólok hozzá :)

Ferilka hat gesagt…

Gratula mogyimokusnak! :-))

khase hat gesagt…

Mogyimokus, Ildikent is bent voltal a kalapban, mert nem tudtam, hogy Te vagy az :)))) szoval dupla eselyed volt :))) Akkor innentöl fogva Ildi? ;)

Örülök, hogy örültök :)))) a reszleteket emilben megbeszeljük!!!!

Ildi hat gesagt…

Jaj-jaj! Bocsánat, hogy dupla eséllyel indultam, igen, innentől Ildiként leszek jelen! Remélem nem él senki az óvás lehetőségével. :) Elnézést a többi résztvevőtől nem szándékos félrevezetésről van szó. :)