"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 13. April 2011

Két keréken

Rohannak a napok, holnap már egy hete lesz, hogy hazajöttünk! Nagyon jó itthon, bár az idő egy kicsit elveszi az ember kedvét, szinte egy hete olyan szél van, hogy kimenni sem nagyon lehet.

De hogy is van az a közmondás: nincs rossz idő, csak rossz öltözék :) Ehhez tartjuk magunkat (bár én kabátot nem is hoztam, így kénytelen vagyok anyukámét hordani...) és minden nap megyünk valamerre.

Marcel is lelkes, de csak egy dolog miatt: szombaton megkapta ugyanis a futóbicajt, azóta le sem tudom róla szedni, ha nem épp kint, akkor bent a házban rója a köröket :)

Vasárnap avattuk fel, Füreden két órát bicózott a sétányon, kezdettől fogva élvezte, nagyon ráérzett az ízére, 3 nap és egy hatalmas esés után, mikor is ráhajtott egy csatornalefolyóra, amibe beleakadt a kerék, ő meg röpült tovább előre - szerencsére a bukósisak mindent felfogott, már úgy száguld vele, mint a nagyok, egyensúlyozva, lábát felemelve, mintha hónapok óta ezt gyakorolta volna :)

Ha már kinyitott a lángosos, muszáj volt azt is megkóstolni :))


Terepen, sötétben, esőben-szélben is teszteltük, szuperül vett minden akadályt a bicó is és Marcel is :))


És ha már két keréken a poszt címe, eszembe jutott, hogy a thuni bicós kirándulásról sem írtam még, ott Marcel a gyerekülésből dirigálta végig az utat és szintén élvezte, elemében volt :) De meséljen inkább a kép :))Úgyhogy fel vagyunk szerelkezve, csak ez a viharos szél elállhatna már, hogy élvezzük is, hogy kint vagyunk...

Kommentare:

Ferilka hat gesagt…

Naggyon vagány :-))
Itt is a nagyon fúj a szél vasárnap óta, úgyhogy nem tudunk sajnos a teraszon játszózni :-( No, de eljön még a mi időnk :-)

Ági meg az angyalai hat gesagt…

Szia!

Fergetegesen jó találmány ez a futóbicikli. Ha ilyen jól megy a fiadnak, hamarosan igazából is fog tudni biciklizni, hamar megszerzi az ehhez szükséges egyensúlyérzéket vagy mit.

Bukósisak párti vagyok, lám nem véletlenül. Örülök, hogy ti is.

További szép napokat kevesebb széllel,

Ági

khase hat gesagt…

Ferilka, fotot kerek a teraszrol :))

Agi, szerintem is nagyon jo talalmany a futobicaj, igazabol mar telen is eleg nagy lett volna hozza, csak akkor nem tudtuk volna hasznalni. Az egyensulyozasaval nem lesz gond, az biztos :)

Bukosisak nelkül pedig nem megyünk sehova, mondjuk az elejen kicsit tiltakozott M, de nagyobb volt a vonzerö, most mar magotol felveszi, ha indulunk!