"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 30. Juni 2011

Balaton, jövünk!!!!

Bőröndök összepakolva, autó szokás szerint roskadásig megpakolva, virágok megöntözve, lakás kitakarítva, hűtő kiürítve, és mivel a nyár nem telhet el Balatonozás, nagyszülők, rokonok, barátok és sok sok program nélkül, így lassan nekiindulunk és egy hónapra átteszük a székhelyünket Veszprémbe :)))))))))

Remélem, Marcel jól bírja majd az utat, azért mégis csak 12-13 óráról van szó és éjjel még nem utaztunk vele, de általában eddig is ő volt az, aki legjobban viselte a hosszú autózásokat :) Mindenesetre teljes lázban ég, alig bírtunk ma vele :) de mi is nagyon nagyon várjuk már, hogy otthon legyünk :)

Úgyhogy holnaptól már a magyar mobilon vagyok elérhető :D:D:D:D:D:D:D:D

Kommentare:

Ildi hat gesagt…

Jaj de jóóó! Ez lesz ám a jó világ mindhármótoknak! Gábor is itt lesz végig?. Mi is tervezzük, hogy a picivel együtt leugrunk 1 napra a Balcsira. Remélem összejön egy közös családi találkozó.

Bea hat gesagt…

Remélem jól utaztatok:)

Csilli hat gesagt…

Jó utat, vigyázzatok magatokra, és szuper időtöltést otthon!!!!! Sokpuszi:)

Szitya hat gesagt…

Remélem, épségben megérkeztetek!!!
Üdv itthon!

khase hat gesagt…

Ildi, Gabornak közben munkaja van, de azert neha ö is itt lesz:)
hivjuk majd egymast, jo lenne egy tali a Balcsin :)

Majd megirom, milyen utunk volt, röviden csak annyit, hogy faraszto, de ma mar anyukamek "atvettek" Marcelt, igy ki is tudtuk pihenni az utat, söt meg hazassagi evfordulot ünnepelni is eljutottunk este :)))