"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 21. Juli 2011

Egy születésnap margójára

Mert megünnepeltük ám, igaz, nem a napján, mert az hétfőre esett, Gábor sem volt itthon, ezért inkább szombaton, a nagy családdal és együtt Opa születésnapjával :)

Volt lufifújás és rengeteg lufi :))Volt thomasos isteni csokitorta (Szilvi, köszi az almádi cukrászda-tippet, nagyon bejött:))). Ez hatalmas sikert aratott, bár Marcel nem Thomas-mániás, de vonat-és sínmániás, így tényleg látszott rajta, hogy mennyire mennyire tetszik neki a torta :)
Voltak hatalmas csodálkozó szemek :))


Volt ajándékbontogatás és soksok ajándék, legjobban a kis piros felixes trolley-nak örült, vagy ötvenszer körberohangált a lakásban és a kertben, maga után húzva a kis kofferét, azért kíváncsi vagyok, kitart-e a lelkesedése, mikor majd élesben kell húznia a kis motyóját :))) (majd aug. másodikán kiderül, akkor fel is avatjuk majd:)
Ráadásnak pedig még egy torta, Opa szülinapjára, amit együtt fújtak el :)


Estére pedig egy teljesen elfáradt, de nagyon boldog, épp új BogyóBabóca dvd-t néző kis hároméves :)Szép nap volt, jó hangulatban telt az ünneplés :)

1 Kommentar:

Csilli hat gesagt…

Írok majd írok, csak jussak végre ide, és ne éjjel egykor..:D Most csak annyi, hogy gyönyörű a krapekod!! Imádom azokat a hatalmas barna szemeit!!!:) Puszik