"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Samstag, 27. August 2011

Hajnalig

Mivel Ildiékkel már nagyon régen találkoztunk és szerettünk volna már egyet dumcsizni, megbeszéltük, hogy elugrunk hozzájuk egy napra.

Tegnap délután 31 fokban és napsütésben indultunk, mire odaértünk, 17 fok volt, orkán erejű szél és ömlött az eső.. Azért az estére betervezett sütögetés nem maradhatott el, a fiúk hősökként kint álltak a teraszon, igaz, polárba és hegymászózokniba beöltözve és belülről is melegítve magukat :))))

Nagyon jó hangulatban telt az este, Petra rendbes kislány módjára 9kor már aludt, a mifiunk éjfélig bírta (hihetetlen, hogy megint mennyire elromlott az alvókája, nagyon keveset és rosszul alszik), mi pedig háromig beszélgettünk, iszogattunk és rengeteget nevettünk.
De Marcel hajnali fél ötös kelését már nem találtam annyira viccesnek.....

Ma -eredeti terv szerint- a Genfi tavon hajóztunk volna, de valahogy 12 fokban, viharos szélben, két kijózanodó félben lévő pasival, egy hisztis-álmos háromévessel és két álmosságtól összeeső csajszival nem ez volt az ideális program :)) így aztán otthon maradtunk, dőltünk jobbra-balra, ebéd után pedig kollektívan lefeküdtünk a gyerekekkel aludni :) utána pedig elindultunk hazafelé :)

És ismét megállapítottuk, hogy A: az éjszakázást már nem bírjuk annyira jól, mint régen, és B: de megint nagyon feltöltődtünk "egymásból", szuper jó hangulatot csináltunk és régen nevettünk annyit, mint az éjszaka :)

Közben ide betört a tél, egy nap alatt 20 fokot csökkent a hőmérséklet és a völgyekig leesett az első hóóó... így ideje, hogy megírjam a posztokat a rengeteg kirándulásról, amit barátainkkal tettünk és a vizezős-strandolós élményeinkről :)

1 Kommentar:

Ferilka hat gesagt…

Klassz volt Orsi, nagyon jól éreztük magunkat mi is :-))) Én 5-kor kidőltem és 7 utánig aludtam, még szerencse, hogy Z. addigra egészen felpörgött és átvette a Petrázást. Most persze nem vagyok annyira fáradt, de azért lassan bekuckózom, jó lenne holnap kipihenten ébredni :-)