"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 14. August 2011

Ma volt a napja

hogy Marcel életében először karúszó nélkül, teljesen egyedül úszott a víz alatt!!!!!!!! Persze pont most nem volt nálunk fényképezőgép, így megörökíteni nem tudtuk, de nekünk így is hatalmas élmény volt!! Látni, ahogy elindul, lebeg a víz alatt, nyitott szemmel és szépen hajta magát előre a lábával :))) Annyira tetszett neki is, hogy ma szinte csak víz alatt volt, vagy a partról ugrált, karúszó nélkül olyan vízbe, ahol szinte le sem ér a lába :)

Az egész azzal kezdődött, hogy kérdeztem tőle, nem akar-e karúszó nélkül csúszdázni. Persze rögtön felragyogott az arca, bár még kicsit kérdően szemlélt engem, hogy most akkor tényleg lehet-e, mert eddig karúszó nélkül nem engedtem neki. De mondtam, hogy ott leszek alul, elkapom, ha kell. Nagy vigyorogva lecsúszott és látom ám, hogy nem jön fel rögtön, hanem még lent marad a víz alatt és próbál úszni :) Onnantól kezdve pedig csak azt csinálta, nagyon ráérzett az ízére és annyira boldog volt, annyira tetszett neki ez az újítás, hogy ki sem akart jönni a vízből :)

Ez a mi kis ügyes vizicsibénk maholnap úszni fog :)))) Nagyon büszkék vagyunk rá :))))) (persze azért volt kitől örökölnie a víz szeretetét, ennyi idősen engem sem lehetett kihúzni a Balatonból :)))

Kommentare:

Csilli hat gesagt…

Murphy, hogy pont akkor nincs...) Halmas gratula Marcelnek, ez nem kis teljesítmény ennyi idősen!!! Kiváncsi vagyok a folytatásra, de most majd készülj, hogy kéznél legyen a gép!:)

Kubababy hat gesagt…

Gratulálok Marcelnek! Nagyon ügyes! :)

Agi hat gesagt…

Ügyes kissrác! Csak igy tovább Marcel!

Anonym hat gesagt…

Váó, gratula! Nagyon ügyi! Nem keresel neki úszás "oktatást" - bár már tud, de vmi tanfolyamot.
Puszi,
Lalumami

khase hat gesagt…

Csilli, legközelebb mindenkepp viszek gepet :) de azt a mosolyt a kis arcan, mikor feljött a viz alol, megteve az elsö metereit karuszo nelkül, ugy sem fogom soha elfelejteni :)

Lalumami, mindenkepp szeretnek neki keresni vmi uszotanfolyamot, csak meg nem tudom, hol...:)

Anonym hat gesagt…

Nem semmi, nagyon ugyes a kis vizicsibe, erdemes volt bebiuszasra jarni!:-)
Gratulalunk!!! Berry