"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 21. August 2011

Sűrű

napok vannak már megint mögöttünk, a héten barátaink voltak itt Magyarországról 5 éves kislányukkal, annyira jó volt, a gyerekek teljesen összeszoktak, közben pedig teljesítettük egy svájci utikönyv teljes programajánlatát, vonatoztunk, felvonóztunk, hegyet másztunk, boboztunk, hajóztunk, csoki- és sajtgyárat látogattunk, várban voltunk, hágókon mentünk és hegyi tavakban mártóztunk :) Mondanom sem kell, esténként senkit nem kellett álomba ringatni :)


Szuper időt rendeltünk, kánikula van, egész héten szinte egy felhőt sem láttunk. És ha igaz, marad is a jó idő, lassan belemerészkedünk a Thunersee-be is, Marcel kezd "elsvájciasodni", ma már a 2400 méter magasan fekvő, kb. 15 fokos hegyi tóban is fürdött :))))


Hogy mikor érem utol magam, nem tudom, jó lenne részletesen is beszámolni a sok programról és persze fotók is készültek, mellékesen pedig nyakig vagyunk a lakáskeresésben, amiről szintén lenne mit írnom...

De megpróbáljuk kiélvezni a nyár minden percét, a hegyeket, a vizet, azt, hogy együtt vagyunk és azt, hogy ilyen szép helyen lehetünk :)


Kommentare:

Csilli hat gesagt…

Élvezzétek élvezzétek, aztán majd megírod a beszámolókat:) Mondom én, aki hajnalig képes írni...:D És már alakulnak az otthoni programok is, szeptember ráadásul befőzéses időszak, meg annyi mindenkivel kéne összefutni is, hogy megint szét fogok szakadni... Ti mikor jöttök legközelebb??

Ferilka hat gesagt…

Az írás megvár, de a nyár elszalad! Ennyire jó idő és ilyen kitartóan még nem volt itt eddig, úgyhogy élvezzétek, élvezzétek szerintem is! Az én beszámolóm is hasonló okokból csúszik :-)
Édesek nagyon kézen fogva a gyerkőcök!!
puszi

Szitya hat gesagt…

Orsi!
Az utolsóelőtti képe egészen egyszerűen díjnyertes!!!!