"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 2. August 2011

Vége...

Eltelt az egy hónap, vége van a telelésünknek nyaralásunknak, ma repülünk vissza Svájcba :(

Nagyon jó volt itthon lenni, bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de így is nagyon sok minden belefért, sokfelé jártunk, sokmindenkivel találkoztunk, majd jönnek részletes beszámolók is. Persze most is kimarad pár dolog, azt hiszem, akármennyi időt lennénk itthon, akkor is maradna mindig egy kis hiányérzet. 

Nehéz most itt hagyni a nagyszülőket, a barátokat, a Balatont és azt hiszem, el kell majd telnie egy kis időnek, hogy visszarázódjunk a svájci hétköznapjainkba. Marcel is nagyon ideszokott, bár az utóbbi napokban egyre többet emlegette "Thuntó"-t, ahogy ő mondja, az otthoni játékait, a vasútját, a bogyós hegyet és a felvonókat. Nekem őszintén szólva nem hiányzott Svájc, a mobilomat egy hónapja be sem kapcsoltam, de azért most már egy picit örülök annak, hogy hazamegyünk.

Köszönünk mindent a nagyszülőknek, leginkább anyukámnak, akinek egy hónapon át élvezhettük a teljes panzióját, és ha voltak is viták, veszekedések (leginkább amiatt, hogy ehet-e túrórudit Marcel vagy sem :)), jó volt ITTHON nagyon :)

ps. az előző poszthoz érkezett kommentekre is reagálok majd, ha utolérem magam :)

ps2: repülni még mindig nem szeretek, de talán most nem lesz olyan turbulens utunk, mint legutóbb :)

Kommentare:

Regi hat gesagt…

Jó utat, jelentkezz majd! :)
Puszi mindannyiótoknak!

Anonym hat gesagt…

nagyon jó utat nektek!:)
szerintem nem lesz semmi gond Marcellel a repülés alatt, eddig sem szokott... Arra meg úgysem lesz időd, hogy parázz a repüléstől!:)
puszi,
berry

ui: ha túl hosszúnak érzed az utat, akkor meg gondolj rám, én is lenyomtam két gyerekkel a 9 órát simán! ;)

khase hat gesagt…

Berry, nem is attol tartok soha, hogy Marcellel gond lesz a repüles alatt, annyira elvezi az egeszet, de hiaba, aki nem szeret repülni, annak kb. mindegy, hogy egy orat vagy kilencet van fent a levegöben :)
Egyebkent jo ut volt, csak a felszallaskor leesett a fenykepezögepem es mivel a 3. sorban, eleg elöl ültünk, igy csak csuszott, csuszott hatra az ülesek alatt, aztan vhol a 9-10. sor környeken talaltak meg :)))

Mindenesetre visszaertünk, de most meg furcsa itt, egy honap hosszu volt :)