"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 4. Oktober 2011

Októberi nyár (sok képpel)

Kihasználjuk minden pillanatát, élvezzük a nap összes símogató melegét, a nyárias időt, a 25 fokot, a lenge ruhákat és a csodálatos őszi színeket. Nagyon jót tesz ez most a lelkemnek :) 

Vasárnap megérkezett Gábor mamája is, így Marcelnek tovább tart a nagyszülői kényeztetés :) Szája szinte teljesen rendbejött, alig látszik már a varrás nyoma, enni is eszik már mindent, csak a foga miatt aggódok még mindig...

De jöjjenek inkább a képek :)))

Október másodika, Marcel fürdik a 19 fokos Thunersee-ben!!!! (tényleg olyan hangulat volt a tóparton, mintha egy nyári délután lett volna :))

Tegnap pedig Wengenbe kirándultunk délután, csodálatos idő, meseszép kilátás, léleksímogató napsugarak :)))Kommentare:

Anonym hat gesagt…

naaaagyon jók a képek, Orsi!

igazi indián nyár lehet nálatok is akkor... élvezzétek minden percét, különösen a nagymama kényeztetését! ;)

örülök, hogy szépen javul Marcel szája, meg sem fog látszani egyáltalán, ez tök jó!!!
berry

V+G hat gesagt…

Tényleg nagyon szépek a képek és még sok szépséget tartogat az ősz, úgyhogy ne tedd el messzire a fényképezőgépet. :O)
Az nagyon jó, hogy a seb már alig látszik Marcel száján. Biztosan nem marad nyoma és remélem a fogát is szépen rendbe tudják hozni.
Minden jót! V.

kedveslany hat gesagt…

Kedves Orsi !
Látod, hogy segített a szeretet. A Tietek és az itthonról küldöttek. Hihetetlen gyorsan gyógyul Marcel és bízunk benne, hogy nem lesz nyoma.Megérdemlitek nagyon, hogy süssön Rátok a Nap és élvezhessétek az együttlétet. Mi újság az oviban ? További szép hetet ! Szeretettel: Ági

Csilli hat gesagt…

Gyönyörűek!! Jól indult a napom, hogy máris ilyen szépségeket láttam!:) Úgy imádom én is ezt a késői nyarat, kicsit fáj a szívem, hogy hamarosan vége... Remélem a nap azért ettől független, sokat fog sütni:)

khase hat gesagt…

Berry, csodaszep idö van, de 7vegere mar havat mondanak :) szoval ki kell hasznalni :) Egyebkent makro-lencsem nincsen, csak egy 55-200 mm-es objektivom a regi gepemhez :) de mar irtam a jezuskanak levelet fenykepezögep-ügyben :)))

Vanda, Ti nem jartatok mostanaban kirandulni? Mindig bekukkantok a blogodra, hatha :))) Ezt az öszt elvezem, aztan majd meglatjuk, a többi resze milyen lesz :)

Agi, köszönöm a kedves szavakat! szerencsere tenyleg gyorsan gyogyult Marcel szaja, a foga is csak rendbejön majd valahogy :) Oviba ma megyünk elöször delutan, kivancsi vagyok, majd beszamolok :)

Csillikem, en is kiegyeznek ilyen idövel aprilisig :))) tenyleg ilyenkor csodaszepek a fenyek, a szinek, valahogy sokkal lagyabb minden, mint nyaron. De tudom, hogy nem tart ki vegig ez az idö, igy raktarozok es kihasznaljuk, amig lehet :))))