"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 23. November 2011

Nem vagyok babonás...

....de most Marcelt legszívesebben valami burokba dugnám, hogy holnapig ne történjen vele semmi baj :) Holnap délután jönnek ugyanis anyukámék és még igen élénken él bennem a szeptemberi megérkezésük, amikor a felrepedt-vérző szájú Marcellel fogadtuk őket....Akkor másról szólt a látogatásuk, nem olyan sok örömünk volt benne.

De most reméljük, hogy semmi nem fogja elrontani azt az 5 napot, amit itt töltenek. Nagyon várjuk már őket, kinéztem, hol nyitnak már adventi vásárok, milyen progamok lesznek és aminek külön örülök, hogy az adventi koszorún együtt gyújthatjuk meg az első gyertyát :)

Kisebb balesetekből a hétre már úgy is kijutott, először a mosógép+szárítógép-torony tetejéről esett Marcel fejére a hajszárító, szép nagy búbot hagyva rajta, tegnap pedig a tornán esett le egy 8fokú lépcső tetejéről hanyatt a fejére-hátára, szerencsére félig el tudtam kapni, de azért egy kis ijedtség így is volt. Remélem, holnap úszáson nem fulladunk bele a vízbe :D:D:D:D

Most már csak az kell, hogy anyukám is túlélje a repülést, ő sem arról híres, hogy nagyon szeretne repülni :)) De az unokájáért mindent :)))))
(a képekből látszik, milyen szuper idő van még mindig, napközben ragyogó napsütés, kék ég, 12-14 fok, szóval eddig egy szavunk sem lehet az őszre :)))

1 Kommentar:

Csilli hat gesagt…

Hú most kicsit irigykedek ám a gyönyörű őszi napjaitokra!! Itt elég hamar beköszöntött a szürkeség ( és 0 fok van...) úgyhogy én színes természet híján már az első hóesést várom:)
És nyugi, nem lesz semmi gond, anyudék szépen megérkeznek, és Marcel a nyakukba ugrik épen, és egészségesen!!:)
Soksok puszi nektek, és csodaszép hetet!:)