"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 6. Dezember 2011

Mikimikimikulás

Tegnap este Marcel ovijába jött a Mikulás, úgy volt meghirdetve, hogy mindegy, milyen idő lesz, az ünnepséget kint tartják meg. Jól beöltöztünk és azt gondoltuk, hogy biztos hangulatos lesz az egész, kint a kertben, fények, gyertyák, lámpások majd mindenhol és jó kis műsor is lesz... De nem így volt, mikor odamentünk, a kert egyik sarkában tömörült mindenki a korom sötétben, aztán megjött egy fáradt és unott Mikulás a szamarával, akit alig tudott kikötni egy fához, aztán volt egy ének, amiből egy szót sem értettünk, utána motyogott a Mikulás pár szót a szakálla alatt és unottan kiosztotta az ajándékokat... Volt utána egy kis süti és gyerekpuncs, de a hangulaton ez sem emelt. Bár a gyerekeknek élmény volt, azért szerintem nagyon szervezetlen és kezdetleges volt az egész.

Ma tornászni mentünk, múlt héten nem voltunk, mert itt voltak anyukámék, így lemaradtunk róla, hogy ma nem lesz torna, a teremben szépen megterített asztal fogadott minket, mindenki szép ruhába öltözve, mi meg beállítottunk melegítögatyában és pólóban :)))) áááá kicsit sem volt égő....oda is jött Mikulás, vicces volt, ahogy bejött az ajtón, az egyik kislány felkiáltott: "Szia Apa!!!" :))) De itt legalább nem csoki volt a csomagban, hanem csupa egészséges dolog :))

Azért nálunk is járt a Mikulás, tegnap este kollektív cipőpucolás volt, reggel pedig nagy öröm, mert Marcel egy tavirányítós "krokodil" mozdonyt kapott, azóta ki sem lehet szedni a kezéből :)))

Tegnap pedig bohócót mikulást csináltunk magunkból és fotózgattunk itthon egy kicsit, szerintem ez egész "mikulás-hadjáratban" ez volt a legviccesebb :)))))


Kommentare:

Agi hat gesagt…

Nagyon jól néztek ki "mikulásék" :-) Valami hasonló sapit szeretnék én is a karácsonyi üdvözlőlapokhoz, csak még nem találtam sehol. Lehet, már elhordták...

Csilli hat gesagt…

Csúcs!!! jók vagytok a mikiszerkóban!!:)))

khase hat gesagt…

Ági, ezt még jó pár éve vettem Bécsben, de több helyen is láttam.

Csilli, köszi, Marcel is élvezte, bár mostanában nem mindig egyszerü fotózni, de most tetszett neki, hogy mi is bohóckodtunk :)))