"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 10. Juni 2012

Erősítés :)

Délután megérkeztek anyukámék, hatalmas volt az öröm, nagyon vártuk már őket, Marcel azóta teljesen fel van dobva, fel van pörögve és úúúúgy élvezi, hogy itt vannak a nagyszülők :)))
A hűtő megtelt túrórudival, túróval, én pedig végre megint olvashatom első kézből a nőklapját :)))

Túl jó időt nem mondanak a hétre, de nem baj, együtt leszünk, ez a lényeg, aztán azért csak belefér majd valami kis kirándulás is :)

Annyira más, ha van itt valaki OTTHONról, ilyenkor mindent szebbnek látok itt is :) De a legnagyobb öröm a szívemnek az, hogy látom Marcelt és anyukámékat is ragyogni :))))

Kommentare:

Bea hat gesagt…

De jóóóó!!!! Nagyon át tudom érezni amiről írsz, mert mi bár ugyanabban az országban, de mégis sokkal ritkábban találkozunk a nagyszülőkkel, mint ahogy azt Máté igényelné. Így mindig hatalmas az öröm, amikor megyünk, vagy jönnek:)És annyira más az a fajta törődés, kényeztetés, amit tőlük kap, mint az, amit tőlem, és ez nagyon kell neki.

Ferilka hat gesagt…

Jajdejójajdejó!! :-)
Puszi mamidéknak is

khase hat gesagt…

Bea, teljesen igazad van, annyira már a nagyszülö-unoka kapcsolat és jó látni, ahogy a nagyszülök is visszafiatalodnak az unokához :))) hát igen, jó lenne gyakrabban találkozni, most még lehet, de aztán ha elkezdödik a suli, már nehezebb....