"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 8. Juni 2012

Foci-időszámítás

Nem vagyok egy nagy foci-rajongó, igazából úgy is fogalmazhatnék, hogy a focival ki lehetne kergetni a világból :)) Néhány vb-meccstől eltekintve teljesen hidegen hagy a dolog, nem látom értelmét és sokkal több olyan sportot tudok, amit szívesebben nézek/csinálok :)) De érdekes, hogy ennek ellenére (vagy épp ezért?) egy csomó emléket focimeccsekkel kapcsolok össze.... mint pl. a nászutunk előestéjét, költözésünk előestéjét, Marcellel való terhességemet, Svájcba költözést....

Gábor viszont nagyon szereti a focit, tehát nem menekülök meg a mostani foci EB-től sem...  Így aztán most a meccsekhez igazodnak a programjaink, délután hatra itthon kell lenni, a két meccs között lehet vacsorázni, gyereket fürdetni és mesélni és lehetőleg a második meccs kezdetéig legyen ágyban (aludjon - hahahahahahahaha) a gyermek :))) Ez ma kivételesen működött, de hogy három hétig be tudjuk ezt tartani, azt kétlem :))
Marcelt eddig eléggé hidegen hagyja a meccs-nézés, ha le is ül, csak a számlálót nézi és a focisták mezszámát :)))

Mindenesetre előkerestem a 2 évvel ezelőtti olasz mezét, még mindig jó neki, persze a térdgatyóból kisgatya lett közben és most csak a fotó kedvéért adtam rá, hisz ellentétben 2010-zel, mikor a VB alatt igazi nyár volt, most őszi hideg, eső van...Azért remélem, hogy Medárd nem jön be, különben 40 napig esőt fogunk látni..... (kb. így nézett ki a mai időjárásunk....13 fokkal és hideg széllel párosítva...)

Keine Kommentare: