"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 1. Juli 2012

Sorsoltunk :))

Mivel dupla forduló volt és olyan sokan is írtatok, úgy gondoltam, hogy két nevet sorsolunk ki és két csomagot készítünk majd :)

Íme a végeredmény :))A két nyertes tehát Frankó Ági és Ozsváth Szilvi :) Ági, majd ird meg légyszi, hogy csokit vagy sajtcsomagot készítsünk-e :)) (de lehet vegyes is, ha a lányok inkább előbbit, Ti pedig inkább utóbbit szeretnétek:)) Aztán majd július végén visszük haza, a magyar postában nem bízom :)

Viszont nem tudom, hogy Szilvit lázba hozza-e a csokicsomag, hisz ő is Svájcban él :))) Úgyhogy Szilvi, szerintem Nektek majd kitalálunk valami mást:)))))

Többiek ne csüggedjetek, máskor is lesz majd még játék :)

És azért picit ünnepeltünk is, emlékezve a 12 évvel ezelőtti napra :)))

Kommentare:

Ági meg az angyalai hat gesagt…

Hurrá!!!!! Micsoda meglepetés! Nagyon köszönjük! És igen, nagyon megkönnyíted a dolgunkat választás tekintetében ha tényleg kérhetjük a vegyes csomagot...Félő, hogy nem tudtunk volna megegyezni :-))

Nem is baj, hogy nem bízol a postában, legalább személyesen találkozhatunk végre.

Puszi nektek de főleg kicsi fiad kacsójára, amelyikkel kihúzta a nevemet. :-)))

Ági

Dominika hat gesagt…

Gratulálok a nyerteseknek!!!

Ozsváth Szilvia hat gesagt…

Wow, micsoda meglepetés! Életem első nyereménye, pedig szoktam mindig sorsjegyet venni és végigizgulom a sorsolást, mindhiába. De most felragyogott a szerencsecsillagom! Pedig milyen sok pályázó volt! Köszönöm, már a tudat is elegendő! :) (egyébként csokiból sosem elég)

Ditke hat gesagt…

A sorsolásról jól lemaradtam (így jár az aki nem szeret egy-egy bejegyzést olvasgatni hanem egy fél órát ül inkább egy blogban csak sok legyen egyben :-) ), de megint végigolvastam az adagomat és gratlálok a 2 és a 12 évhez is :)
(Pár hét múlva mi is pont 12 évesek leszünk :-) )

khase hat gesagt…

Ági, Szilvi, örülök, hogy örültök :))))

Ági, akkor vegyes csomag lesz :))) szerintem is jobb így, meg föleg az, hogy talán akkor végre tudunk majd találkozni :)))

Szilvi, akkor Ti is csokiimádók vagytok? :) Irok majd a részletek miatt :))

Ditke, köszönjük szépen és Nektek is boldog 12 éves fordulót :) A neved pedig benne volt a kalapban, talán majd legközelebb nem késed le a sorsolást :)