"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 26. Juli 2012

Úszik!!!!!

Ma több szempontból is szuper nap volt!!! Végre megint összejött egy kis csapat, Móni barátnőmék is pont most vannak itthon USA-ból és Szilviékkel (Marcel keresztmamájáékkal) kiegészülve sikerült összehozni egy pancsolós napot a Velence Spa-ban.

Annyira jó volt a találkozás a csajokkal, mintha két napja láttuk volna egymást utoljára, pedig egy éve nem találkoztunk, de ugyanott folytattuk a dumálást és egy percig sem kellett azon törni a fejünket, mit is mondjunk egymásnak. Igen, ilyenek az igaz barátságok, elválaszthat minket több ezer kilométer és találkozhatunk csak évente egyszer (sajnos....), de mégis tudunk egymásról mindent és lelkileg nagyon közel vagyunk egymáshoz :))

Móni gyerekek nélkül jött, amit egyrészről sajnáltunk, mert jó lett volna őket is látni (de ami késik, nem múlik), másrészről így 3 felnőttre jutott 3 gyerek, ami mellett jutott elég idő a beszélgetésre is :)

A nap híre pedig, hogy Marcel megtanult mélyvízben karúszó nélkül úszni!!!!!! Lola úszkált már ügyesen egyedül, Marcel is "vérszemet" kapott és mivel a karúszója is kiszakadt, így kijelentette, hogy akkor most már ő is úszik :))) Kezdetben csak egy-két lábtempó volt a víz alatt, aztán egyre hosszabb távokat teljesített, a végén pedig Lolával versenyben úszták át víz alatt a medencét oda-vissza!!!! Néha már próbálkozott Marcel, de csak olyan helyen, ahol leért a lába! Most viszont ráérezett az ízére és a lábtempója már elég ügyes is :) Nagyon nagyon büszke vagyok rá és már megint bejött nála az, hogy ha erőltetjük, mi mondjuk neki, akkor nem csinálja, de ha maga gondolja úgy, hogy már tudja, akkor semmi nem állíthatja meg :))) Persze ez még messze van a szabályos úszástól, de már ez is nagy dolog, hogy nem pánikol be, ha nem ér le a lába, sokáig elvan a víz alatt és közben még halad is előre :)))

(valami miatt nem tudom máshogy feltölteni, de erre a linkre kattintva itt a bizonyíték :))

http://www.youtube.com/watch?v=8K5BuNOXApc&list=HL1343336197&feature=mh_lolz

A végére Milla is belejött a karúszó nélküli úszkálásba, onnantól kezdve nem láttuk a gyerekeket, folyton a víz alatt voltak :))

Nagyon nagyon jó nap volt, a gyerekek hullára fárasztották magukat, mi pedig feltöltődtünk attól, hogy találkoztunk :))) Jó lenne ismételni :))

Kommentare:

Ferilka hat gesagt…

Nagyon ügyes!!!! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a napotok :-))) sok puszi

Anonym hat gesagt…

Mikor megyunk megint?! :-) Moni/berry