"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Dienstag, 28. August 2012

Hoztuk a formánkat :))

(nem, ez még mindig nem az otthoni beszámoló, gondoltam, először gyorsan gépre vetem, merre jártunk, mit csináltunk, mióta visszajöttünk Svájcba, hisz Bálint hamarosan hazarepül és legalább lássák/olvassák a szülők, mennyi élményben van része a fiúknak :)))) és nem, arról sem írok, hogy még mindig nem sikerült minden táskát kipakolni, és tornyosul a vasalnivaló, rendetlenség van és takarítani sem ártana már, de ki kellett használni az időt, holnaptól Marcelnek is ovi, akkor majd mindent bepótolok :)

Pénteken kicsit lógott az eső lába, de azért elindultunk Kandersteg felé. Bálint még soha nem felvonózott, így gondoltuk, hogy felmegyünk az Oeschinensee felé induló felvonóval. Ami miatt még ezt a célt választottuk, az a bob-pálya, ahol már tavaly voltunk egyszer és nagyon tetszett. Marcel kezdettől fogva lelkes volt, már ismerte a terepet és nagyon várta a bobozást. Bálint az első körben még visszafogottabb volt, de miután megismerte a pályát, rendesen száguldozott ő is lefelé :) Szerencsénk volt, mert tudtunk párat csúszni, csak utána kezdett el esni az eső, akkor rögtön le is állították a pályát, a fém teknő vizesen gyors, mint a szappanozott villám :))) Így a túrázásból nem lett semmi, amit a fiúk nem is annyira bántak, a bobozás és a felvonózás volt a lényeg :)))

Itt pedig egy kis ízelítő, hogy milyen helyen is megy ez a bob :))) (nem mentem túl gyorsan, nehogy kiessen a kezemből a kamera :)))


A bobozás továbbra is a kedvencek közé tartozik, aztán legközelebb, ha jó idő lesz, szeretnénk majd megint az Oeschinenseehez is elmenni.

(folyt.köv.)

Keine Kommentare: