"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Sonntag, 2. September 2012

Képekben

Csináltam előzetesnek egy kis összeállítást az otthon töltött időszakról, hogy aztán jöhessenek a beszámolók a kalandparkokról, Tabajdról, a vitorlázásról, Pécsről és a sok vizezésről.


Szép hetek voltak, de azért megállapítottuk, hogy a hármasban töltött idő nagyon kevés volt.. Gábor alig több, mint egy hetet töltött otthon, ami tényleg csak arról szólt, hogy jöttünk-mentünk, rokonokat-barátokat látogattunk, ami szuper dolog, csak jó lett volna egy kis olyan nyaraló-idő is, amikor tényleg csak egymásra tudunk figyelni.

Marcel leginkább a nagyszülői kényeztetést élvezte, anyukámék kertes házát, a sok gyerektársaságot, a rengeteg vizet és a kalandparkokat.

Jó volt otthon nagyon és azt hiszem, sikerült Marcelt is "megfertőzni" a Balaton-imádattal :))) Nekem pedig továbbra sincs nyár Balaton nélkül :))

És már most hiányoznak a nagyszülők és a barátok....

Kommentare:

Robag hat gesagt…

Hát igen, a 9 nap nem volt túl sok, jövöre át kell gondolni a stratégiát :-)

Anonym hat gesagt…

nekem nem játsza le a videót, valami EMI copyright miatt... remélem ez csak valami amerikai hülyeség és másoknak működik. :(((

berry

khase hat gesagt…

Nem tudom, hova lehetne feltölteni, hogy meg tudjátok nézni :((( Vagy megcsinálom zene nélkül, úgy biztos nem tiltaná le a youtube, de azert ugy nem az igazi...
Van ötletetek? Van még valamilyen más oldal, ahova lehet videót feltölteni?