"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 26. Oktober 2012

Normális vagyok????

Egy hetet még totál kiakadtam azon, hogy a boltokban az őszi dekorációt mindenhol felváltotta a téli, karácsonyi díszítés, mindenhol csillogó-villogó karácsonyfák, színes gömbök, világító fények, hópihék, csillagok, adventi kalendáriumok és rénszarvasok néztek vissza rám, a boltok tele csokimikulásokkal és karácsonyi sütikkel, erre ma mit csinálok????? Előveszem Marcel egyik nagyon aranyos (német) decemberi/karácsonyi cédéjét és egész nap azt hallgatom, dúdolom, éneklem :)))) És közben olyan jóóó érzés száll meg, olyan békesség, elő-öröm, persze tudom, hogy még 2 hónap van karácsonyig és nagyon nem kellene már októberben a karácsonyi hangulat, és azt is tudom, hogy mennyire fogom utálni az utolsó hetek stresszét, mire eljutunk a fa alá, de akkor is, ma egy picit örülök annak, hogy majd el lehet kezdeni készülődni, várakozni, dalokat hallgatni, illatozó sütiket, mézeskalácsot sütni, lakást, lelkünket dísziteni, takaróba bebugyolálva habos kakaót inni és ezt a hangulatot Marcellel megélni, neki átadni és boldog lenni, mikor versenyt ragyog a kis szeme a csillagokkal :))) És hinni benne, hogy ő még magáért a csodáért szereti a karácsonyt, hisz tegnap mondta, hogy nagyon várja már a decembert, mert akkor mehetünk haza Veszprémbe és biztos lesz megint olyan csillogó karácsonyfa, mint tavaly :)

Nem tudom, hogy a napok óta tartó csupaköd vagy az előrejelzés, miszerint holnap 15 cm hó fog esni, hozta-e ki belőlem ezeket az érzéseket, mindenesetre ez egy ilyen nemnormális nap :)) De jól esik :))))


(És hogy még régi karácsonyi fotókat is nézegessek???? Ez már tényleg a vég :)))))

Kommentare:

julcsi hat gesagt…

Én is hasonlóan érzek olyan jó is ez a készülődés varázsa majd a CSODA beteljesedése!!!!Puszik!!!

Detti hat gesagt…

Nálam is ma reggel kattant be az érzés és azóta tart is és nálatok hó is fog esni!!! Ha Rudó ezt tudná. Minden nap úgy kell, hogy és esett a hó anya? Mondjuk én annyira még nem várnám a havat, de látni a csillogást a szemében leírhatatlan.

G.Sz.Szilvia hat gesagt…

Orsi felétek esett ma a hó?? Mert itt oltenben egész nap esik!Úgyhogy nekem karácsonyi hangulatom akár lehetne is, ha nem terveztünk volna holnapra őszi fotózást.A nagy tök helyett inkább egy szánkót kellett volna vennem! Karácsonykor tuti nem fog esni, bezzeg most!Már nagyon várom a fotós beszámolódat!