"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 19. Dezember 2012

Hawaii :))))

Tegnap reggel Marcel adventi naptárában az állt, hogy ovi után elmegyünk a thuni karácsonyi vásárba, na nem mintha olyan nagy szám lenne az a pár tákolmány, viszont van egy bódé, ahol gyertyákat lehet készíteni, mindenféle színes viaszba mártogatni és eddig akárhány helyen láttunk ilyet, Marcel mindig megbabonázva nézte, nagyon tetszett neki. Nagy volt az öröm, legszívesebben azonnal indult volna.

Az időjárás viszont keresztül húzta a számításainkat, mert délben elkezdett ömleni az eső és nagyon hideg is lett, így a kinti programnak sajnos búcsút mondhattunk. Gondolkodtam, mivel pótolhatnám az elmaradt élményt,  mikor megláttam a még nyárról felfújva a teraszon maradt kis medencét :)

Már csak jól be kellett fűteni a fürdőben, aztán jöhettek a kellékek, ananász, kókuszdió, ami mellett jól megfért a vaníliáskifli, a mézeskalács és a mikulásvirág (ha már egyszer advent van :)), napocska az égre, víz, játékok és egy nagyon boldog gyerek a medencébe, vaníliafagyi a kézbe és már kezdődhetett is a pool-party :))))

Azt hiszem, telibe találtam, Marcel csak úgy ragyogott, mondanom sem kell, hogy nagyon élvezte, ki sem akart szállni a vízből :))) Legszívesebben én is beültem volna mellé, csak hát ahhoz elég kicsi a medence :))
Mindenesetre ma reggel az első mondata az volt, hogy akkor ma is strandolunk, ugye? :))))

Kommentare:

G.Sz.Szilvia hat gesagt…

Orsi, te hihetetlen vagy! Honnan van ennyi energiád ilyen ötleteket kitalálni, meg még kreatívkodni, sütni-főzni, meg állandóan úton lenni!?:)
Jó utat nektek!

khase hat gesagt…

Szilvi, azért már jócskán fogytán az energiám, eléggé lemerültek az akkuk így év végére, de tudod, egy mosoly Marceltöl annyi eröt ad, hogy csak na :))) azóta is a strandolást emlegeti, tényleg nagy élmény volt neki :)
Ti mentek haza? És jol vagytok? Sok puszi es békés áldott ünnepeket Nektek!!!