"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 26. April 2013

Blog-díj :)

Egy nagyon kedves blogos társamtól, Dominikától pár napja egy díjat kaptam. Emlékszem, mikor legelőször ért el hozzám egy ilyen díj, csak mosolyogtam rajta és "dedós" dolognak tartottam. De az évek során egyre nagyobb lett ez a blog-közösség, egyre több embert ismertem meg a blog által és habár a legtöbbjükkel személyesen soha nem találkoztunk, mégis kialakult valami láthatatlan szövetség, kötödés egymáshoz. Persze az ember életében nem a blogírás a legfontosabb feladat, de akkor is jól esik, ha elismerik, ha tetszik másoknak, ha ad valamit, amitől a másiknak jobb lesz, ami által a másik és saját magunk is többek leszünk.

Dominka olyan kedvesen írt rólam, a blogról, kiemelve a sok kirándulást (amiből mostanában sajnos kevesebb jut), a fotókat (na ebben azért nem szűkölködöm :)) és persze Marcelt, aki tényleg olyan imádnivaló nagyfiú már :)


Szabályok:
1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat
2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról

Bevallom őszintén, hogy az  utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltam a régebben rendszeresen olvasott blogokat, a saját blogomnál pedig "alkotói válságban" vagyok, pontosabban annyi minden más kavarog most a fejemben, ovikérdés, lakáskeresés, hogy nehezebben jutok el a blogokig... írnék is, de sokszor kedvem nincs hozzá, mondanám is, csak elkiabálni nem akarom, de lassan csak vége ennek az őrlődős időszaknak...

Ennek ellenére nem volt nehéz kiválasztani a 4 blogot, akiknek tovább szeretném adni a díjat :))

1. Japanesmi - azaz Anita, aki a családjával pár hete költözött ki Lausanne-ból Japánba. Előtte még fotózáson jártak nálam, amolyan emléknek a Svájcban töltött időszakra :)) A blogja által bepillantást nyerhetünk egy teljesen más világba és persze érdekes látni, hogyan "hódítják" meg Japánt és hogyan alakítják ki az életüket ebben a messzi országban.

2. Felkelohal - azaz szintén Anita és szintén Japánból :))))) Anitával még a régi szép bécsi időkből ismerjük egymást, ők lassan egy éve élnek és virulnak Japánban :) Imádom a stílusát, falom minden szavát, egyetlen posztját sem tudom elolvasni nevetés nélkül (mit nevetés nélkül, a könnyeim potyognak, annyira jól ír :)) és persze nagyon érdekes dolgokat tudhatunk meg erről a távoli országról.

3. Hurrautazunk - azaz Bea, akit a családi blogjáról ismertem meg, ebben a blogban szedte össze az utazásaikat (amiben igencsak bővelkednek ők is :)) és írja le élményeit, sok sok képpel tarkítva. Utazás is, fotók is, csak jó lehet :)))

4. végül, de egyáltalán nem utolsó sorban Judit, legkedvesebb bécsi barátnőm a három tündérkéjével, akit csak csodálni tudok és mélységesen tisztelem a pozitivizmusa, a kitartása, az ereje, a lányokhoz való viszonya, a sohafelnemadása és mindenbenajótmeglátása miatt, aki még a legnehezebb időkben sem panaszkodik, aki mindent, emberfelettit megtesz azért, hogy a lányok örömben, boldogságban, nyugalomban és hatalmas szeretetben nőhessenek fel, akinek (mindenféle segítség híján) semmi ideje nem jut magára, teljes az önfeláldozása, de nem mártírként éli ezt meg, hanem hatalmas büszkeséggel a lányok iránt. Olyan jó lenne többször találkozni, beszélgetni, hiányzol nagyon!!!!

Dominika, még egyszer köszönöm!!

Kommentare:

z.p. hat gesagt…

gratulálok a díjadhoz!

julcsi hat gesagt…

Méltán lettél díjazott Orsim!!!♥
Marcellt Isten éltesse a névnapján sok Puszival!!!