"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 26. Juni 2013

3 éve már...

...hogy magunk mögött hagyva bécsi életünket, elindultunk Svájcba szerencsét próbálni. Az akkor Bécsről készített videót visszanézve olyan, mintha 3 hete jöttünk volna el, annyira élénken él még bennem sok minden, ami odaköt ahhoz a városhoz, barátok, helyek, ízek, hangulatok és persze Marcel, aki ott született és akinek (sajnos?) már semmit nem jelent az a város, hisz nem is emlékszik rá. Neki Svájc az otthona. Hogy nekem lesz-e valaha is?? Nehéz kérdés :))


 Ha kicsit felszabadulok, majd megemlékezem errő a három évről hosszabban is, most viszont lázban égünk, mert délután érkeznek anyukámék és már nagyon nagyon várjuk őket :))))) Közben persze már dobozolunk, intézzük a költözést és mindent, ami vele jár, szóval megint nem unalmas az életünk :))

Dèja-vu.... avagy egy doboznyi gyerek 3 éve és most :))))

 
ps. azért van egy előnye a gyakori költözésnek, mégpedig a szanálás, ilyenkor valahogy könnyebb megszabadulni a nemhasznált limlomoktól, bár tényleg nem értem, hogyan tudtunk 3 év alatt már megint ennnnnnnnyi mindent felhalmozni :))))

Kommentare:

julcsi hat gesagt…

Gyönyörűséges a videó!!!!♥ Rohan az idő sajnos...Puszik!!!

Gree hat gesagt…

Orsi! Átérzem a költözés részét, őszintén örülök,hogy nálunk már vége. Még az otthoni dobozoláskor azt hittem mindent kiszelektáltam amire nincs szükség....és amikor kiértek a motyóink csalódva tapasztaltam,hogy még egy tucatnyi cucc idejét múlta, értékét vesztette.
Azért csak szelektálj lelkesen, Marcell meg gondolom élvezettel játszik az előkerülő dolgokkal. :)