"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 19. Juli 2013

Elbúcsúzott.....

Tegnap volt Marcel utolsó napja a régi ovijában, ezzel megint lezárult egy fejezet és megint vége van valaminek....Nehéz volt a búcsúzás, bár csak két évet járt ide, az első évben pedig csak másfél napot, de így is nagyon a szívünkhöz nőtt a hely, az óvónénik, a gyerekek...Azt hiszem, a legjobb választás volt 2 éve ez az ovi, Marcel nagyon jól érezete magát, tényleg nagyon sok szeretet, odafigyelés vette körül és mivel kevés gyerekre sok óvónéni jutott, így nagyon családias volt mindig a hangulat.

(ezt a képet adtuk ajándékba az óvónéniknek)

Múlt pénteken volt egy kis záróünnepség, délután a gyerekeknek sok sok program a kertben, kincskeresés, zsákban futás, buborékfujás és még sok egyéb, utána egy kis műsor a szülőknek (Marcel persze nem énekelt, pedig itthon többször is elénekelte már a dalokat :)), aztán egy kis eszem-iszom, beszélgetés. Marcel csoportjából 9 nagy búcsúzott most (vegyes csoportok vannak, 3 hónapostól 5 évesig) és mindenki egy-egy névvel és az ovis jelével ellátott párnát kapott az óvónéniktől ajándékba :))


 

Kedves (és gyönyörűűűűűű :)))) ovis barátokkal :)))


A fotók mellé Marcel kifestett az óvónéniknek még egy kis szivet és egy csigát (a jelét :) is búcsú-ajándékba:) Mi ne mondak, eléggé meg volt hatódva mindenki.....


Tegnap aztán elköszöntünk az ovitól, Marcel nagyon jó kedvű volt, várja már a kindergartent, de azt többször elmondta, hogy mindenképp menjünk vissza néha még látogatóba :)))Jó pár könnycseppet én is elmorzsoltam, nehéz az anyai szívemnek elengedni, nehéz feldolgozni, hogy nő, nő Marcel megállíthatatlnaul és hol van már az a kis 3éves, aki félénken lépett be 2011ben a Kita kapuján...Persze tudom, hogy ez az élet rendje és holnaptól már a kindergartenre készülünk, annak örülünk és azt várjuk, de ma még az emlékeké, a búcsúzásé a főszerep....

Kommentare:

Gree hat gesagt…

JAjj Orsi ne is mond. MI csak fél évet jártunk itt oviba, de nekünk sem volt könnyű az utolsó nap. Én is sírtam, alig bírtam elköszönni óvónénitől...persze HAnki is szomorú volt...de azóta találkoztunk óvónénivel, és nagy volt HAnkinál a boldogság.

Szép nyarat még aug.12.éig, és jó ovi kezdést!

Judit hat gesagt…

Nagyon jók a képek, mennyi csajjal járt Marcel oviba! Szép ünnepség volt és most fel a következö kihívásra! :-)

khase hat gesagt…

Judit, a nagyok között 7 lány volt és csak két fiú :) de vegyes csoport volt, szóval volt még pár fiú, csak kicsit kisebbek, akik még nem búcsúztak el :)
Hát igen, jön a következö kihívás :))

Gree, Hanki készül már a sulira?