"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Mittwoch, 18. September 2013

Mert megérdemeljük... :)))

Az idei nyár nekünk teljesen kimaradt, csak dobozolás, rámolás, szervezés, költözés, kipakolás, meló volt, új hely, új ovi, sok ismeretlen, ráadásul hideg is volt és a napot is alig láttuk, hisz júniusban még esett a hó, most pedig már megint havasak a hegyek, ha kinézek az ablakon... Gábornak a szabadsága a költözésről szólt, ami egy olyan húzós év után, mint az övé, 600 túlórával, nem igazán mondható pihentetőnek...

Így kihasználva Marcel 3 hetes őszi szünetét, elhúzzuk a csíkot egy melegebb éghajlatra :))) Ha minden jól megy, akkor pénteken ilyenkor már Dubai felé száll velünk a repülő :)))

Nagyon várjuk már és izgatottak vagyunk, Marcel is annyira készül, számolja vissza a napokat, pénteken már nem is megy oviba :))

10 nap hármasban együtt, csak pihenés, meleg (naggggyon meleg :))), napsütés, tenger, fürdés, láblógatás, medence és rengeteg élmény :)))) Gábor már volt Dubaiban, neki azért nem lesz teljesen új, de én nagyon nagyon kíváncsi vagyok arra a világra :))))

Ilyen idő vár ránk :)) Nem túl változatos :)))

A (havas) hegyeket, bármilyen szépek is, egy időre pedig elfelejtjük :))

 
A blog így most egy kicsit szünetel, mivel nem áll szándékomban sem laptopot vinni, sem pedig a számítógép előtt ülni :)))
 
 
ps. de repülni még minden NEEEEEEEEM szeretek..... lassan indulunk, csak éljem túl a mai napot :))

Kommentare:

julcsi hat gesagt…

Jó pihenést nektek!!!♥Kíváncsian várom már most a beszámolót!!!:)

G.Sz.Szilvia hat gesagt…

Nagyon, nagyon jó pihenést Dubaiban!
Mert megérdemlitek:)

Csilla Kulcsár-Szabó hat gesagt…

Jó pihenést, és raktározzatok magatokba sok-sok meleget!

Csilli hat gesagt…

Nagyon jó utat nektek!!!! Érezzétek jól magatokat, szuper lesz, aztán hozz sok-sok képet!! :) Mi 2x akartunk menni, de sajna nem jött össze, helyette Kubát és Jordániát láttuk, ami miatt nem is panaszkodom, de azért remélem legközelebb nekünk is összejön már, mert engem is érdekel az a világ :)
Sok puszi nektek, nyaraljatok helyettünk is :D

Phan hat gesagt…

Szuper! Végre ti is pihenhettek!
Annyi munkás hét/hónap van mögöttetek, hogy igazán megérdemlitek!!!

Kíváncsian várom a részletes beszámolót, és a csodás képeket (mert abban biztos vagyok, hogy a fotómasinádat nem hagytad otthon).

Dominika hat gesagt…

Nahát! A blogger nem frissítette valamiért a te blogodat nálam, és már jöttem, hogy mi van veletek, erre látom, igazoltan vagy távol! :-)) Remélem, nagyon jól érzitek magatokat! És majd várom a képeket és a beszámolót!!!