"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Freitag, 11. April 2014

Itthon :)

Marcelnek 3 hét tavaszi szünetje van, így múlt szombaton fogtuk magunkat, felültünk a vonatra és hazajöttünk :)) Gábornak sajnos nincs annyi szabadsága, ő majd csak húsvétra jön utánunk, aztán együtt megyünk majd vissza.
A vonatút szuper volt, megismerkedtünk egy magyar anyukával és kisfiával, akik szintén kettesben utaztak, végigdumáltuk az utat, a fiúk ökörködtek, a végén már azt hittük, szól a kalauz vagy a többi utas a hangzavar miatt, de tény, hogy rettentő gyorsan eltelt az idő (Kriszta, majd írjál!!!!!! :)))

Bécsben aztán anyukámék vártak minket, jó volt megérkezni, valahogy még mindig nagyon kötődök ehhez a városhoz :)) (és azt hiszem, ez soha nem is fog megváltozni :)). Marcelnál is nagy volt az öröm, hogy végre együtt lehet megint a nagyszülőkkel, szuper jól bírta végig az egész utat, pedig közel 14 órát jöttünk, de igazi nagyfiú és nagy utazó már :)

Itthon aztán peregnek a napok, valami baj lehet az időállítással, mert olyan érzésem van, mintha legalább kétszer olyan gyorsan telne az idő.....Sikerült Marcelnek szuper áron lőni egy használt bicót, bár Svájcban 18-as méretűvel kerekezik, amit itt nem forgalmaznak, így 16-osat vettünk, ami azért kicsit kicsi neki, de most és nyáron arra a pár hétre jó lesz :)) Persze voltunk már többször a Balatonnál, Füreden, eléggé holt szezon van, így volt, hogy csak a miénk volt a sétány, Marcel rótta a köröket a mólón is, jajdenagyonszeretem :))) Anyukámma feldíszitettek egy "tojásfát" és gyöngyöket festettek (anyukám új szenvedélye az ékszerkészítés, saját festett gyöngyökkel, Marcel is lelkes volt, a két óvónénijének készít majd egy-egy nyakláncot :)Enyém a sétány :))))

"Kalózhajón" :)Haragosan is szeretem :)))


Én voltam már masszázson (van egy furcsa, beazonosíthatatlan fájdalmam a jobb kezem-vállam-hónamalja környékén, de ez egy másik történet..), ma megyek fodrászhoz, aztán megyünk bátyámékhoz, tervben van a Vasúttörténeti park, a planetárium, hetfőn gyerekkoncert veszprémben, állatkert és kiszsiráf-nézés, nekem barátnőzés és Bécs, Sümeg, egy kalandpark, esetleg a pápai csúszdáspark, aztán tojásfestés, húsvét, szóval nem fogunk unatkozni most sem :)))

Marcel szuper jól érzi magát, bár egy kicsit eltolódott a napunk, este 10 előtt nem nagyon fekszik, viszont reggel 9 előtt nem is nagyon ébred :))

Igyekszünk minden percét kihasználni az itthon töltött időnek :))))

Kommentare:

Bea hat gesagt…

Jó kis tartalmas itthonlét lesz ez :)
A füredi sétánynál pedig szerintem sincs szebb a világon!

G.Sz.Szilvia hat gesagt…

Jó kis programok! Érezzétek jól magatokat! Mi is lánykámmal "előre" jöttünk 1 héttel, de mi repültünk. Gyönyörűek a képek megint!

julcsi hat gesagt…

Szép ünnepet kívánok nektek! ♥