"Hiszem, hogy az embernek mindennap lehetősége nyílik rá,
hogy az élet minden területén eldönthesse, melyik a legjobb lépés."

/Paulo Coelho: A Zahir/

Donnerstag, 19. Juni 2014

SEGÍTSETEK!!!! (Aktualizálva!!)

Tegnapelőtt, kedden reggel eltűnt egy nagyon nagyon kedves barátnőm, Marcel keresztmamája a második kerületből, Pesthidegkútról. Reggel még elvitte a lányokat a Francia Iskolába, onnatól kezdve viszont nyoma veszett :(((

Elsősorban otthon élő ismerőseimet, blogolvasóimat kérem, légyszíves osszátok meg Facebook-on, más blogokon ezt a szöveget és a fotót, minden információ nagyon fontos lehet!!!! Két kicsi lány várja immár harmadik este sírva haza a mamáját, férj a feleségét, aggódó barátok a barátnőt :((((

"Sziasztok!
Kérlek segítsetek,hogy minél több emberhez eljusson a kérésünk!
Tegnapelőtt reggel (06.17) elment otthonról és azóta nem adott életjelet magáról feleségem, Bonherbe (Vida) Szilvia.
Néhány bejelentés alapján gyanítható,hogy Solymár és Pilisszentiván környékén tartózkodik (a rendőrség szerint ma be volt kapcsolva a mobilja Solymár közelében), de gyakorlatilag bárhol lehet...Lelkiállapota labilis,így kérjük,ha valaki felismerné,azonnal jelentse be a rendőrségen,vagy hívja az alábbi telefonszámot: 06305659593 !
Ha módjában áll, kérjük ne engedje elmenni!
Ruházata fehér póló és virágmintás kék farmernadrág.


Ha van egy kis időd: mentsd le a képet/nyomtasd ki 10 példányban/tedd ki a hozzád közeli boltba, kocsmába, pékségbe, oszlopra, bárhova, ahol láthatják. Akárhol lehet az országban.
Nagyon köszönjük a segítséget!!"Engem felemészt a tehetetlenség és az aggodalom, és bár nem szoktam, de most kérek, kérem Tőletek, hogy osszátok meg a bejegyzést, járjatok nyitott szemmel, hátha még nem késő!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!

FRISS:

Vasárnap reggelig még mindig nem sikerült megtalálni Szilvit, van a FB-on egy csoport (https://www.facebook.com/groups/658756160870868/?fref=nf), aki szeretne és tud segíteni a keresésben, oda lépjen be,  hogy jobban lehessen koordinálni az információkat és a keresést!!!! Köszönöm!!!

Kommentare:

Szitya hat gesagt…

Orsi!
Én megosztottam, de ennyi információ alapján bennem kérdések hada sorakozott fel. Volt oka elmenni? Beteg talán? Stb.... Mindenesetre, nagyon szurkolok, hogy megtalálják, és hogy a két pici leányka ismét anyukájukkal lehessen!
Üdv,
Szilvi

Tündérke hat gesagt…

Több fórumon osztottam én is, nagyon drukkolok, hogy megtalálják őt!!!
Onnan ismerem őket egyébként, hogy jópár évig a férjével együtt dolgoztam a fóti Coránál az informatikán...

julcsi hat gesagt…

Orsim osztottam fb-n!!! Hátha látja valahol valaki! Bízni kell a végsőkig!!! ♥

Anonym hat gesagt…

Napok ota osztom en is es gondolok rajuk hogy mihamarabb ujra egyutt legyen a csalad. De a kerdes bennem is felmerul. Miert bujkal onszantabol? Miert oltozik at? Tudja hogy keresik. Olvastam mar oktoberben is elment egyszer? Miert hadja magara egy no a ket gyereket? Beteg talan?

Esther hat gesagt…

Te jo eg! En Amerikaban elek, de a szuleim (es az en gyerekkori hazam) ket utcara van a Francia iskolatol. Szolok anyukamnak azonnal.

Remelem, hogy minden rendben lesz....Eszter

khase hat gesagt…

Köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni!!!! Szilvi pszichiátriai kezelés alatt áll(t), zavart lelki állapotban van, labilis, depresszióra hajlamos, de nem tudjuk a pontos diagnózist.. nagyon komoly alvászavarai voltak az elmúlt évben (ö szerinte egy gyógyithatatlan betegség miatt, amit minden orvosi vizsgálat megcáfolt..), ezért lehet, hogy vannak nála altatók, és előfordulhat sajnos sok minden... Megtalálni még mindig nem sikerült, rengetegen keresik, baratok, ismerösök, ismeretlenek és amennyire innen követni tudom, nagy viszhangja van a médiaban is (hogy ez mennyire jó nem tudom, mivel nem tudjuk, milyen állapotban van Szilvi, tudja-e mit csinál, mit cselekszik, csak bolyong (bár akkor szerintem már megtalálták volna), vagy a nagy nyilvánosság hatására csak megijed és még jobban eltünik, nem lehet tudni....

Bea hat gesagt…

Ennyi idő után már a rendőrségnek is keresnie kellene, nem?

Ferilka hat gesagt…

Bea, keresi a rendőrség is!
Orsi, olellek sokszor!!

Ditke hat gesagt…

Még mindig nincs meg??
Drukkolok!